Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) започна годината с 4:1 като

...
Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) започна годината с 4:1 като
Коментари Харесай

Дубълът на Локо прегази Загорец

Вторият тим на Локомотив (Пловдив) стартира годината с 4:1 като посетител на Загорец (Нова Загора). Двубоят е от 20-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Пловдивчани преобладаваха и пропуснаха да бият с повече. Започнаха стремително, само че пропиляха няколко благоприятни условия да открият резултата. Стана противоположното. След изритана топка, Пламен Иванов преодоля вратаря и даде задатък на домакините в 35-ата минута. 

Секунди преди почивката обаче локомотивци извършиха корнер, съотборник смъкна топката на Тодор Павлов, който изравни резултата. Десетина минути след началото на втората част Петър Андреев подаде отляво на Васил Църцев и обрата стана факт. В 75-ата минута вратаря и капитан на Загорец Евгени Караманов удари с крайник в гърдите противник. Съдията му подвигна червен картон и отсъди дузпа, която Иван Михайлов осъществя. Накрая Сами Мехмедов заби четвъртото попадение с шут от 25 метра.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР