Вторите вече обявиха, че по никакъв начин няма да подкрепят

...
Вторите вече обявиха, че по никакъв начин няма да подкрепят
Коментари Харесай

На живо в Dir.bg: ГЕРБ с първа пресконференция след победата на изборите

Вторите към този момент оповестиха, че по никакъв метод няма да поддържат мандат и кабинет на ГЕРБ. Все още обаче не са споделили своето мнение по въпроса за коалиция сред първия и втория от " Демократична България " - двете партии в нея, ДСБ и " Да, България " също организираха своите заседания във вторник.

Очаква се през днешния ден ГЕРБ да разгласят какви ходове за сформиране на държавно управление ще подхващат, откакто точно те са политическата мощ, която ще получи първия мандат от президента, евентуално незабавно след Великден.

Още по време на акцията водачът на групировката Бойко Борисов съобщи, че ще направи всичко допустимо да има държавно управление. 

Най-лошият сюжет, съгласно него, е да не успее да се сформира кабинет и да отидем на следващи избори.

Според водача на ГЕРБ би трябвало да се сформира здрава коалиция и тогава да се дефинират и целите на бъдещо държавно управление. До момента той нееднократно протегна ръка към съперниците от ПП-ДБ за коалиция.

" Трябва доста мъдрост от страна на политиците. Пети път се събираме тук да приказваме едно и също. Това е единственият излаз от рецесията. При тази ужасна война в Украйна, това преразпределяне на света на цялата верига от доставки, е доста ясно би трябвало да стоим при демократичния свят ", съобщи Борисов в деня на вота и сложи първата задача пред новия парламент и болшинство - приемането на бюджет.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР