Втори шанс за съставяне на кабинет има – дори с

...
Втори шанс за съставяне на кабинет има – дори с
Коментари Харесай

Каримански: Втори шанс за съставяне на кабинет има, дори и да се използва последният мандат

Втори късмет за сформиране на кабинет има – даже с това да може да се употребява последният мандат след ГЕРБ, без значение в кого ще отиде той. Все още има късмет и би трябвало да се възползваме от него.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ Любомир Каримански от Има Такъв Народ.

„ До този миг не знам да сме получили покана за преговаряне от „ Продължаваме промяната “. Ако ние бъдем поканени, дано да не се тормозят от това каква група ще излъчи Има Такъв Народ за договарянията. Тя ще бъде на експертна основа и няма да бъдат политическите лица, които биха тормозили толкоз доста Политическа партия “, добави той.
По думите му законодателството не може да се прави на крайник.

„ Трябва да знаем, че за всяка една от ограниченията, които съществуват в този проект (б.р. управленски) би трябвало да ни е явен какъв развой ще изминем, с цел да станат те. Защото имаме доста работни групи и в последна сметка резултативната големина от тези работни групи е съвсем равна на нула “, съобщи Каримански.

Председателят на бюджетната комисия в Народно събрание добави, че нито един законопроект не е занимателен в комисията под някакъв претекст, а в противен случай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР