ЧИКАГО (AP) — Въпреки всичко, което постигна през последните четири

...
ЧИКАГО (AP) — Въпреки всичко, което постигна през последните четири
Коментари Харесай

Зак Иди настоява, че в играта му има повече от това, което изглежда на пръв поглед, докато се подготвя да влезе в НБА

ЧИКАГО (AP) — Въпреки всичко, което реализира през последните четири години в Пърдю, Зак Иди осъзнава, че има някои големи въпроси към него игра — съвсем толкоз огромен, колкото неговата рамка от 7 фута 4.

Въпреки че той беше народен Играч на годината през последните два сезона и изведе Boilermakers до мача за шампионата тази година, той се счита за постепенно крайник бранител, който също не може да разтегне пода в нахлуване.

Това са две огромни оценки против него, до момента в който се готви да влезе в НБА. Той също по този начин желае да обясни, че в играта му има освен това от това, което наподобява на пръв взор – или това, което е на видеото.

„ Аз съм играчът на годината в колежа, само че отивам в НБА, “ Еди сподели тази седмица на драфта на НБА. „ Трябва да оставиш всичко това зад тила си. Трябва да се възстановя. “

Edey е малко обратно с играта си назад към коша. Но той навлиза в лига, фокусирана върху пукотевица за 3 точки и игра на периметър, където огромните мъже би трябвало да са бързи на крайници и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР