Втори мирен протест пред Съдебната палата в Пловдив организират близки,

...
Втори мирен протест пред Съдебната палата в Пловдив организират близки,
Коментари Харесай

Втори протест в Пловдив заради загиналите момчета Тошко и Ви...

Втори кротичък митинг пред Съдебната палата в Пловдив провеждат близки, родственици и другари на починалите в зверската злополука до Кадиево момчета Тошко и Виктор, научи " Марица ". За първи път почернените родители и близки показаха недоволството си против стартирането на водача на БМВ-то ковчег Петър Маринашки при старта на делото на 22 юни. Заседанието обаче не се увенча с триумф поради закъсняла призовка. Адвокатът на Маринашки Йордан Давчев уточни, че неговият подзащитен получил значимия документ едвам ден преди старта на делото. Това бе причина то да се отсрочи за 16 юли.



Мирният митинг под надпис: ”Справедлива присъда, за гибелта на Тошко и Виктор!” е плануван точно за тогава, от 8 часа, час и половина преди съвещанието.

" Ще разчитаме още веднъж на персоналното наличие на всеки от вас, който желае да ни поддържа в идеята за налагане на съответни санкции на тези, които сеят гибел по пътищата и почернят хиляди фамилии всяка година! Никой не е „ застрахован” от това зло и по тази причина смятам, че дейната гражданска позиция е мощна стъпка в битката против него! ", приканват почернените близки.

На предходния митинг Тодор Бараков, татко на момчето, което носи неговото име, съобщи, че желае оптималната присъда. " Знам, че няма да ми го върне, само че би трябвало да изтърпи наказването си ", уточни той. Бараков изрази и опасенията си, че дрифт е повода за зверската злополука през ноември предходната година. Той сподели и телефона на сина си, върнат му след случая - извънредно деформиран, което съгласно него приказва задоволително красноречиво за силата на удара. Бараков счита, че всичко направено дотук от органите на реда и правосъдната система е изтъкано от парадокси и несъгласия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР