Втори ден продължава издирването на двамата рибари, . Полицаи, водолази,

...
Втори ден продължава издирването на двамата рибари, . Полицаи, водолази,
Коментари Харесай

Съпругата на един от изчезналите рибари: Моля се само да си дойдат


Втори ден продължава издирването на двамата риболовци, . Полицаи, водолази, чиновници на Агенцията по риболовство и на общината обхождат региона.

Следите на двамата мъже се губят от неделя вечерта. През миналата нощ част от езерото беше претърсена с термодрон. Без резултат.

Тази заран стартира нов обход, в който се включиха риболовци и водолази.

" Много тегава е тази работа за нас, едно от най-неприятните неща е да търсим риболовци в такава обстановка ", сподели рибарят Тотко Богданов.

Близките на изчезналите мъже не губят вяра.

" Не е облечен уместно, единствено с анорак. Просто се апелирам единствено да си дойдат ", съобщи брачната половинка на един от тях Йорданка Динева.

" Ще се стараем да обхванем местата, където вероятно може да открием нещо ", сподели шефът на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов.

" Това дали са бракониери или не, аз няма по какъв начин да го кажа, на първо място са хора и ние сме длъжни да оказваме помощ на тях и на фамилиите им ", добави шефът на Изпълнителната организация по лов на риба и аквакултури доцент Ваня Стаматова.

10 лодки се включиха в претърсването на езерото.Лошата видимост в „ Мандра “ и проливният дъжд затрудняват издирването. То ще бъде продължено на следващия ден заран.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР