Втори ден от руската инвазия в Украйна. Русия настъпва много

...
Втори ден от руската инвазия в Украйна. Русия настъпва много
Коментари Харесай

Руските военнопрестъпници обстрелват Киев с крилати или балистични ракети

Втори ден от съветската инвазия в Украйна. Русия настава доста бързо към столицата на страната. Киев пострада от гърмежи тази нощ. Съобщава се за няколко детонации в украинската столица. По последна информация обект на ракетен удар е украински граничен пост в Запорожка област. По информация на Ройтерс има и жертви.

Украинските въоръжени сили смъкнаха съветски летателен уред, който при рухването си се е врязал в жилищна постройка и я е запалил. Все още не е ясно какъв брой души са били на борда му.

В профила си в Телеграм заместник-министърът на вътрешните работи на Украйна Антон Герашченко показва, че ударите против Киев са с крилати или балистични ракети.

" Путин, ти си палач ", написа в профила си във фейсбук Герашченко, откакто разгласява видео с горяща след съветски обстрел постройка в Киев.

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че трима души са били ранени при рухването на парчета от ракети в жилищен квартал в югоизточната част на столицата. Летище до Киев е под контрола на съветските войски.

Под контрола на руснаците е и " Чернобил ". Американските управляващи оповестяват, че съветските сили са взели заложници в атомната електроцентрала.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР