Втори братовчед на загиналия от огнестрелна рана в Сливен 26-годишен

...
Втори братовчед на загиналия от огнестрелна рана в Сливен 26-годишен
Коментари Харесай

Втори братовчед изстрелял фаталния куршум след банкета в Сливен

Втори братовчед на починалия от огнестрелна рана в Сливен 26-годишен Иван Живков Железчев, е с две повдигнати обвинявания за трагичния случай от нощта на 22 януари, оповестиха от прокуратурата. 37-годишният Николай К. е упрекнат за непредумишлено ликвидиране и за нелегално държане на огнестрелно оръжие. Той е арестуван за 72 часа с прокурорско разпореждане, следва да бъде импортирано искане в съда за непрекъснатото му оставяне в ареста, съобщи Monitor.bg.

Пак за 72 часа е бил арестуван притежателят на бойния револвер, 43-годишен гражданин на Сливен, който ще дава отговор, че не съхранил оръжието по законовия ред и че го е дал на друго лице.

Поне 6 патрона са били изстреляни във съдбовната нощ, когато почерпаната компания е напуснала заведение на територията на квартал Клуцохор, описват осведомени със случилото се.

Тепърва ще се чакат резултатите от пробите за алкохол, взети от стрелеца и притежателя на револвера. Разпитани са очевидци, конфискувани са записи от охранителни камери в региона.

Загиналият и 37-годишният Николай са родом от котелското село Мокрен, там не знаят посред им да е имало проблеми или омраза. Застреляният от известно време живеел с родителите си в Сливен, бил работлив и непретенциозен юноша, разяснява кметът Манол Асенов.

От селото опревергаха изрично починалият да е роднина на някогашния зам.-председател на Народно събрание Атанас Железчев, каквито мнения се появиха в началото. Атанас Железчев е родом от ямболското село Воденичане и нямал родственици в котелско. Администраторът на групата за село Мокрен в обществената мрежа сбито написа за нещастието:

„ Мисля, че няма човек в групата, който не е схванал за случилото се и няма потребност да споделяте новината от уеб страниците. Има две фамилии, които сега нямат потребност от това. Съболезнования на семейство на Ванко и мощ на фамилията на Николай. “

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР