Втора водеща на едно и също предаване по BTV забременя.

...
Втора водеща на едно и също предаване по BTV забременя.
Коментари Харесай

Бебе след бебе в bTV! Втора водеща на едно и също предаване обяви, че е бременна

Втора водеща на едно и също предаване по BTV забременя. Поли Гергушева и годеникът ѝ Борис Мечкуев чакат първото си дете. Радостната новина показа самата Поли в компанията на Алекс Кръстева и феновете на " Тази събота и неделя “.

През месец февруари чаровната водеща и приятелят ѝ се сгодиха, като тогава Поли написа във Facebook профила си:  " Борис Мечкуев, не знам с какво те заслужих, само че давам обещание да те направя най-щастливия мъж. Така, както ти ме правиш най-щастливата жена! ".

Тя е втората водеща на предаването Cool... T, която ще става майка. Преди нея Петя Дикова водеше магазинното предаване и излезе в отпуск по майчинство, с цел да се грижи за сина си Александър, а в този момент е бременна за повторно.

На Поли й следва да стане майка за първи път в края годината, в този момент е в петия месец на бременността си. 

" За сметка на една анулирана женитба, ни се случва нещо доста по-хубаво ", сподели с усмивка Гергушева. Тя планираше лятна женитба на скалите в село Тюленово това лято, само че коронавирусната пандемия скапе проектите им. 

През лятото феновете на Cool...T ще продължат да гледат най-интересното от този ефирен сезон, а през септември ще стане ясно кой ще води предаването.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР