Всяко хубаво нещо има своя край. Особено болезнено обаче е,

...
Всяко хубаво нещо има своя край. Особено болезнено обаче е,
Коментари Харесай

Семейното лято на Тото и Лъчо от СкандаУ: Много слънце, уют и тъжни констатации

Всяко хубаво нещо има своя край. Особено мъчително обаче е, когато приказваме за лятото. А неговият край към този момент се усеща - стъмнява се все по-рано, а нощно време си е напряко хладно. 

Въпреки странното лято на ограничавания, проби и карантина, имахме опция да създадем мемоари, които в случай че не за цялостен живот, то да ни топлят най-малко до другото лято. Такива сътвориха Тото и Лъчо от СкандаУ, които сред работните задължения, участията и записи въпреки всичко откриха време за морска отмора със фамилията.

Виж още: Сълзи, неспокойствие и доста страсти: Луиза Григорова с назад преброяване, влезе в 9-ия месец

" Морето ни е хубаво. Освен маслините, в Гърция няма нещо, което да нямаме. Морето ни не е толкоз солено, за сметка на цените. Според зависи къде се намираш в пясъка можеш да откриеш от фасове, през бутилки, гуми за трактор до вампири... само че се стараем! Стараем се някой различен да ни е отговорен ", установи Лъчо в Instagram. В профила си там той разгласява много фрагменти от почивката си, като новото тази година е, че снима и с дрон. 

С кого е бил Лъчо на море? То е ясно, с обичаните дами - половинката Ралица и дъщеричката им Арина. От локациите, маркирани под фотосите, излиза наяве, че фамилията е почивало по Северното Черноморие.

Виж още: С какво се занимават децата на известните българи

При Тото по традиция множеството фотоси от свободното време (и в този смисъл и от ваканцията) са в профила на половинката му, Кристин. Въпреки това си харесахме текста под фотографията по-долу. Според него Кристин е тъкмо там, където би трябвало - на главата му!

Тото и Кристин също имат собствен фамилен портрет, на който виждаме и дребния Доминик. 

Виж още: Личният роман на Скалата за битката с COVID-19: Историята, която всеки би трябвало да прочете

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР