Всякакви епизоди и участници е имало досега в Стани богат“

...
Всякакви епизоди и участници е имало досега в Стани богат“
Коментари Харесай

Неграмотна участничка втрещи зрителите на Стани Богат: И 500лв са много! Такова нещо не бяхме срещали

Всякакви епизоди и участници е имало до момента в „ Стани богат “ – и блестящи с интелекта си и противоположното – лъхащи на ужасяваща неначетеност. Този път обстановката се оказа от втория вид, а реакциите в мрежата са, меко казано, красноречиви.
Румяна Кръстева от Враца седна на стола на благосъстоянието, първо изненада водещия Ники Кънчев с няколко фрази на китайски език, само че по-късно го накара да загуби подарък слово поради неграмотността си.
Още първоначално стана ясно, че Румяна знае няколко езика, написа лирика и върви за риба, само че пък самата тя призна, че историята не й е най-силната страна. Потвърждението пристигна бързо – падна й се въпрос, поради който тя изгърмя всичките си три жокера, а сумата към момента бе от дребните.
„ Уникални сте! Жокерът поучава кой различен жокер да бъде взет… Влизате в историята “, осмя я Кънчев, откакто Румяна изиска помощ от индивида, който я съпровожда в играта. Той не знаеше обаче отговороа и непосредствено, без да прави каквито и да е било разсъждения, я подкани да прибегне до различен жокер.
Въпросът, който по този начин ги затрудни пък, звучеше по този начин: „ Гробницата на кои значими персони от българската история се намира в Букурещ? “ Отговорите бяха: Братя Миладинова, Евлоги и Христо Георгиеви, Хаджи Димитър и Филип Тотю или Драган и Александър Цанкови.
След неуспеха с първия си жокер, Кръстева изиска и 50 на 50, който още веднъж не й оказа помощ изключително доста. И в миг на обезсърчение, тя прибегна и към третия си финален жокер – който обаче, също не знаеш правилния отговор.
„ Днес очевидно не Ви е ден! “, сподели с усмивка водещият Ники Кънчев, който на няколко пъти се усмихваше иронично на обстановката.
В последна сметка Румяна Кръстева си потегли с 500 лв. от шоуто, откакто не съумя с три жокера да разгадае правилния отговор и да продължи. А след присъединяване й мрежата безусловно се възпламени от мнения на възмутени фенове, предава Шоу Блиц.
„ Мисля,че предаването подмина дъното! С фенер ли ги търсите тези участници?Срам,,срам на ента степен! “, гласи един от десетките мнения. В различен пък се споделя: „ Пак страдания всенародни… “.
А ето и още няколко от другояче многочислената извадка:
„ Такова проваляне не е имало до момента! Бива неначетеност, бива, само че такава… “;
„ Че някой е необразован или елементарен е отговорен самият той, по-лошото е, че такива екземпляри се позволяват, сякаш преднамерено от виновните за това водещи “;
„ Къде е ходила на учебно заведение? В Китай… или в изгорялото. “;
„ Такова нещо не бяхме срещали в предаването! “;
„ Е и 500 лева й бяха доста! Толкова необразован, стеснен и тъп участник не е имало… Смях! “;
„ Боже мили…тя пишела лирика.Жива да не бях.
Канете по-често такива играчи, смях се с глас на всичко – от парфюма, който щял да става за пиянство, през цялостната визия и поведение на играча, жокерите и така нататък, да не изреждам всичко велика комедийна вечер!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР