Всяка зодия има храни, от които трябва да се въздържа,

...
Всяка зодия има храни, от които трябва да се въздържа,
Коментари Харесай

Вредните храни за всяка една от 12-те зодии

Всяка зодия има храни, от които би трябвало да се въздържа, в случай че желае да има хубава фигура и положително здраве. Ето кои са храните, които зодиите е добре да заобикалят:
Овен: Овните е добре да заобикалят тестени храни, тъй като доста елементарно им се лепят на хубавата фигура и доста мъчно след това смъкват килограми. Освен това им работи зле и на храносмилането, с което усещат тежест и постоянно не схващат за какво.
 2021 ще е най-щастливата година за тези 5 зодии 2021 ще е най-щастливата година за тези 5 зодии
Време е да оставим проблемите в 2020 година и да насочим вниманието си към идната 2021 година, която е подготвила доста благополучие за т...
Телец: Телците би трябвало да спрат със сладкото! Те са съвсем пристрастени към шоколадите, бисквитите и вафлите, което ги вкарва в една рискова група – тази, в която е евентуално да развият диабет.
Близнаци: Близнаците са по-спортни натури и постоянно пият протеини, всякакви други прахчета и хапчета, които да ги поддържат във форма. Прекаляват с приема на химия, което сигурно ще се отрази на здравето им за в бъдеще.
Рак: Раците би трябвало да понижат не някоя храна, а питиетата. Падат си по това да пийват една чашка алкохол вечер и считат, че това е потребно, стига да е малко. Понякога обаче не се усещат, че не пият малко и това може да навреди на черния дроб и сърцето им.
Лъв: Лъвовете би трябвало да понижат солта! Хапват всичко с доста сол, а знаем, че солта е доста нездравословна за тялото, когато се прекалява с нея. Освен това задържат доста вода и все се чудят за какво не могат да отслабнат.
Дева: В устрема си да се хранят по-здравословно, Девите хапват доста плодове. Което би било отлично, в случай че в действителност не прекаляваха доста с приема на плодове. А както знаем в плодовете има доста захар, която въпреки да е натурална, в огромни количества още веднъж може да навреди на организма.
 Вижте кои храни и питиета не се скапват Вижте кои храни и питиета не се скапват
Едно от нещата, които най-вече приковават погледа на българина, когато си купува дадена стока от магазина, е срокът на валидност. Малк...
Везни: Везните би трябвало да спрат да похапват толкоз доста алено месо. То е добър източник на протеин, само че те не сядат на маса без да има нещо месно на нея. А както добре знаем, не трябва да се прекалява с месото! Трябва да имат най-малко 2 дни в седмицата, в които не употребяват никакво месо.
Скорпион: Скорпионите би трябвало да спрат да си хапват пакетирани храни – чипсове, снаксове, сладки изкушения и какво ли още не. Освен че това влия на фигурата им, въздейства и на количеството мазнини, които натрупат в организма си. Те могат да затруднят работата на сърцето и да доведат до доста неприятни последици.
Стрелец: Най-вредните храни за Стрелците са пържените, а те доста обичат да си угаждат с такива. Истината е, че Стрелците са предразположени към гастрит и в случай че продължат да одобряват пържени храни, ще стигнат до положение, което мъчно ще поправят по-късно.
Козирог: Козирозите би трябвало да понижат млечните артикули, тъй като организмът им не може да ги преработва добре. По тази причина постоянно усещат тежест в стомаха, а и кожата им наподобява зле, без да могат да схванат за какво. Когато съвсем спрат млечните артикули, ще усетят усъвършенстване.
Водолей: Водолеите би трябвало да хапват по-често! Те ядат по 1-2 пъти дневно и си мислят, че по този начин е по-добре за фигурата им. Истината е, че в случай че човек желае да има хубава фигура, би трябвало да се храни най-малко по 4 пъти дневно – по малко качествена храна, само че по-често. Така ще забързат метаболизма си и ще стартират да смъкват незабелязано килограми.
 Какво да ядем, с цел да разреждаме кръвта си? Какво да ядем, с цел да разреждаме кръвта си?
Днес се усилват смъртните случаи от сърдечно-съдови болести. Това е изключително правилно по време на пандемия, защото новият вирус сг...
Риби: Най-вредните храни за Рибите са тези в пакетче, а те непрестанно си купуват полуфабрикати, с които готвят, сякаш с цел да спестят време. Трябва да сменят готовите храни с пресни зеленчуци и месо, в случай че желаят да имат положително здраве и красива фигура.
 
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР