Всяка връзка ни учи на различни неща. Онлайн срещите, чатовете

...
Всяка връзка ни учи на различни неща. Онлайн срещите, чатовете
Коментари Харесай

Ето 5 урока от онлайн връзките

Всяка връзка ни учи на разнообразни неща. Онлайн срещите, чатовете и всички виртуални моменти, които по някакъв метод са довели до връзка нескрито, също могат да ви научат на доста значими уроци, които да ви оказват помощ след това да откриете щастието, в случай че към момента не сте. Ето 5 от тях.

Отхвърлянето е потребно
Колкото и да е мъчително, даже да е неприятно и от време на време ужасяващо, отхвърлянето в действителност е потребно. Ще ви е нужно малко повече време да го осъзнаете, само че в действителност е по този начин. Отхвърлянето ви калява. Учи ви на неотстъпчивост, на почитание към себе си и на повече придирчивост. Кара ви да сте по-придирчиви, което е добре за вас, тъй като ще избирате по-щателно сътрудниците си. Освен това отхвърлянето ще ви накара да погледнете по различен метод на себе си, да се анализирате по-дълбоко и да разберете повече за вас самите. Това ще ви е от изгода в идващите връзки, тъй като когато човек познава добре себе си знае тъкмо какво желае и от какво има потребност.

Невинаги виновността е във вас
В началото след отхвърлянето естествената реакция, която се демонстрира при множеството хора е самообвинение. Чудите се къде сте сбъркали и за какво е станало по този начин, че не се е получило. Нормално е да си задавате тези въпроси. След като преминете през това, ще стигнете досега, в който ще осъзнаете, че не всичко е по ваша виновност, дори надалеч не всичко. Новият метод на мислене, който ще ви връхлети, ще ви отрезви и ще ви помогне да преодолеете това тестване, излизайки по-силни от него.

Комуникацията е ключът
Онлайн връзките не са лесни, изключително в случай че сте на огромно разстояние един от различен. Комуникацията е по телефон или писмена, което пречи на чувството на действителната страст и настройка на индивида, с който имате връзка. Без значение дали една онлайн връзка е сполучлива или не, тя ще ви научи на нещо доста значимо – общуването е сърцевината на една връзка, от какъвто и вид да е тя.

Не взимайте себе си прекомерно на съществено
Онлайн връзките могат да ви научат на нещо доста значимо и то е че в случай че се вземете прекомерно на съществено, по-вероятно е нещата да не се развият добре за вас. Когато човек има прекомерно огромни упования както за себе си, по този начин и за връзката си, вероятността да се разочарова и упованията му да се сгромолясат, е доста огромна. Опитайте се да не взимате нещата драговолно. Усмихвайте се, не задълбавайте в анализиране на всичко във връзката, живейте без изключително дълготрайни проекти. Така ще ви е по-лесно и ще се чувствате по-щастливи.

Не взимайте нещата драговолно
Ако се засягате от всичко, в случай че приемате нещата прекомерно персонално и във вътрешността, постоянно ще страдате, даже в най-идиличната връзка. Трябва да се научите да не изпитвате виновност за всичко. Ако сте попадали на сътрудници, които ви я вменяват, не стойте в тези токсични връзки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР