Всяка първа среща е уникална сама по себе си. Съществуват

...
Всяка първа среща е уникална сама по себе си. Съществуват
Коментари Харесай

10 типа мъже, с които дамите се сблъскват на първа среща

Всяка първа среща е неповторима сама по себе си. Съществуват обаче избрани типажи, на които рано или късно ще се натъкнете.

Ето за какво в идващите редове ще ви подканим да си припомните всички несполучливи първи срещи и ще ви представим 10-те вида мъже, с които евентуално към този момент сте се сблъскали. Или занапред ще имате това " наслаждение ". С възприятие за комизъм, несъмнено.

Детективът

Този вид упорства да знае всичко за вас и вашето минало. Ще бъдете засипани с неуместни въпроси от вида „ Защо се раздели с предходния си другар? “, „ Колко деца искаш да имаш? “ и „ Можеш ли да готвиш? “ още на първата среща.

Щедрият

Едни ще платят сметката, тъй като са кавалери, а други, защото желаят да те купят – „ Аз черпя, избери си каквото искаш, но от промоциите, в случай че е комфортно. "

Странният

Този вид мъже споделят с нас повече, в сравнение с имаме потребност да знаем. Благодаря, само че не беше належащо да ни информирате, че не носите долни дрехи.

Мъжкарят

Често на този вид тестостеронът му е допълнително. Свинската пържола и водката са съвсем наложителни.

Маминото синче

Не е изключено да пристигна с майка си на първата ви среща. Срамежлив е момъкът, какво толкоз? Освен това нито една мусака, която сготвите, няма да е по-добра от тази на мама.

Самовлюбеният

Този човек евентуално си прави повече селфита и от вас самите. Едва ли ще забележи даже и си тръгнете на средата на вечерята.

Женкарят

Той даже не се пробва да го прикрие. Ще е същинско знамение, в случай че е съумял да запомни името ви до края на вечерта.

Този, който още копнее по някогашната

Той не е подготвен да продължи напред. Вероятно му се коства, че даже дишате като някогашната му обичана.

Свалячът

Този Казанова се интересува единствено от едно – „ У вас или у нас? “. Успокой топката, апелирам.

Отегчителният

Той евентуално може да излекува даже и безсънието ви.

Източник: Shutterstock

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР