Всяка от нас изпада в ужас при мисълта за предателство

...
Всяка от нас изпада в ужас при мисълта за предателство
Коментари Харесай

Женско четиво! Ползите от това той да ви сложи рога

Всяка от нас изпада в смут при мисълта за изменничество и невярност, само че за жалост никой не е застрахован от тях. И както мъдрите хора обичат да споделят: „ Всяко зло за положително “, може да погледнете на изневярата под различен ъгъл – а точно, тя носи и някои изгоди. Как „ жертвата “ може да се окаже победител?
Според онлайн проучване на 5000 души, инициирано от учени от университета „ Бингамтън “ в Ню Йорк, 85 % от хората са претърпели разлъка най-малко един път в живота. Жените, които са оживели след невярност на колегата си, са станали по-силни и по-умни след прекарването.
Резултатите демонстрират още, че дамите, окичили се с рога, са се сдобили с тъй-наречената „ по-висока просветеност към колегата “, която им разрешава да избират идната си половинка доста по-внимателно поради претърпяното. Това води до основаване на по-сериозни и здрави връзки за в бъдеще.
Покрай изживяната болежка от изневярата, дамите израстват прочувствено и като персони и стават по-силни и уверени. Допълнителен „ плюс “ от изневярата е и желанието им да се развиват към по-добро. Често откакто са открили, че имат рога, дамите стартират да се самообвиняват и даже да не се считат за задоволително красиви, умни, почтени за въпросния нечестивец. Това ги подтиква да трансформират външността си, дрешника си и даже да стартират някакво ново занятие, което по-нататък им оказва помощ да разпрострат личността си.
В сходни тежки моменти, елементарно могат и да отсеят и правилните другари. Те са подготвени да слушат още веднъж и още веднъж сълзливите истории на по вино и да плюят по неверника без значение от аргументите за постъпката му. Следващия път, когато видите унила и страдаща жена, която се жалва, че са ѝ изневерили, вие гледате промяна в напредък...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР