Всяка официална санкция срещу главнокомандващия на руските въздушно-космически сили генерал

...
Всяка официална санкция срещу главнокомандващия на руските въздушно-космически сили генерал
Коментари Харесай

Лондон: Всяка санкция срещу Суровикин би събудила разногласия в Русия

Всяка публична глоба против главнокомандващия на съветските въздушно-космически сили военачалник Сергей Суровикин би провокирала различия в страната.

Това се показва в ежедневната сводка на английското разузнаване за войната в Украйна.

Твърдението идва, базирано на обстоятелството, че Суровикин не е виждан обществено след  от 23-24 юни.

Въпреки че на Запад той е прочут с бруталната си известност, Суровикин е един от най-уважаваните висши офицери в съветската войска и всяка глоба против него евентуално ще провокира различия, акцентира английското разузнаване.
 Британското разузнаване: И отново – къде е Суровикин?
Британското разузнаване: И отново – къде е Суровикин?

Страхът от дронове анулира ревюто MAKС 2023

Все отново отчетите за ареста на Суровикин не могат да бъдат доказани, само че управляващите евентуално ще бъдат подозрителни поради дългогодишната му връзка с Вагнер, датираща от службата му в Сирия през 2017 година

Междувременно заместник-министърът на защитата генерал-полковник Юнус-бек Евкуров видимо отсъстваше от телевизионната изява на управлението на Министерството на защитата от 3 юли.

Евкуров беше сниман да беседва със притежателя на " Вагнер " Евгений Пригожин по време на завладяването на Ростов на Дон от групата, напомня английското разузнаване.

Подозрението, което е паднало върху висши настоящи офицери, акцентира по какъв начин несполучливият протест на Пригожин е влошил съществуващите разломи в общността за национална сигурност на Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР