Всяка компания ще бъде подкрепена със 100 до 300 хиляди

...
Всяка компания ще бъде подкрепена със 100 до 300 хиляди
Коментари Харесай

Eleven обяви нови инвестиции в 8 български стартъпи

Всяка компания ще бъде подкрепена със 100 до 300 хиляди евро

През последните няколко месеца екипът на Eleven се среща с над 200 софтуерни стартъп компании от България и района, с цел да доближи до първите осем вложения от новия си напълно частен фонд за дялово вложение

Фондът за рисков капитал Eleven Ventures разгласи нови осем вложения в български софтуерни компании, които създават артикули, ориентирани към интернационалните пазари. Размерът на вложенията се резервира в границите на в началото оповестените от 100 000 до 300 000 евро във всяка компания.

Финансираните компании към този момент не влизат във закрепена акселераторска стратегия с лимитирана дълготрайност, а вместо това получават достъп до инфраструктура от познание, капитал, международни партньорства и общественост от бизнесмени, ментори и вложители, близки до Eleven, прецизираха от фонда. Ето и самите компании:

BeeSmart Technologies цифровизира пчеларството чрез технологията на интернет на нещата (IoT). Мисията на компанията е да даде опция на пчеларите да схващат пчелите си по-добре, с помощта на новите технологии, агрегиращи данни. Te оказват помощ на пчеларите да гледат по-здрави пчели, да усъвършенстват интервенциите си и да понижат загубите си по резистентен метод.

Colibra е нов вид застрахователна компания, целяща да демократизира и децентрализира застрахователната промишленост. Тя създава краудсорсинг платформа върху блокчейн, която отстранява спора на ползи сред клиент и осигурител при обработката на застрахователни искове.

eBag.bg е онлайн супермаркет, който доставя хранителни артикули до над 12 000 семейства в София. Онлайн магазинът предлага многообразие от над 11 000 продукта и нови промоции всяка седмица. В момента компанията осъществя повече от 250 доставки в София всеки ден.

Gtmhub е най-интуитивната система в света за ръководство на фирмени и персонални цели по OKR методология, която е методът на Гугъл, LinkedIn и редица други за основаване и развиване на структурата в фирмите.

Havelock подкрепя продуктовите мениджъри в стилната промишленост да ръководят самодейно производството на облекла и да подсигуряват доставката им на време.

NitroPack усъвършенства Гугъл PageSpeed резултата и прави уеб страниците по-бързи. Интегратирацията с инструмента Гугъл PSI разрешава на софтуера да проучва и усъвършенства ресурсите на уеб страницата, тъй че неговите страници постоянно да се зареждат бързо.

Noble е платформа за асортимент на личен състав, която стъпва върху силата на персоналните рекомендации в композиция с най-хубавите и модерни „ employer branding “ практики, с цел да направи намирането на топ фрагменти допустимо за по-малко от седмица.

SMSBump е платформа за SMS маркетинг и автоматизации за електронни магазини, която усилва продажбите, понижава изоставени колички и усилва доживотната стойност на клиентите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР