Всяка жена иска да чува различни неща по време на

...
Всяка жена иска да чува различни неща по време на
Коментари Харесай

Какво иска да чуе жената от мъжа по време на секс

Всяка жена желае да чува разнообразни неща по време на секс.Заветният момент е настанал. Най-страхотната кокона, която в миналото ви е връзвала, е в спалнята ви, подготвена на всичко. От вас зависи да превърнете идващите часове в незабравима нощ. Достатъчно е единствено да знаете какво желаят дамите в спалнята.

Прост въпрос, а е поставил чертата на толкоз другояче обещаващи запознанства. Жените не са толкоз комплицирани същества, колкото си мислят мъжете. Те също като тях, когато става дума за сексуален акт, се движат съвсем на автопилот, следени напълно от сетивата си. Най-важното е какво ще видят, чуят, погалят и помиришат през тази нощ. Затова спазвайте тези няколко обикновени правила и ще отговорите на всичките й молебствия.

Жените са вербални създания по душа. Въпреки че това, което ги възбужда, е доста друго от това, което възбужда мъжете. Ако можете да нарисувате картина с няколко определени думи, можете да ги включите. Така че в най-хубавия интерес на мъжете е да се научат да споделят верните неща.

Представителките на нежния пол обичат да чуват похвали за себе си. Правилните и благи думи карат всяка жена да се усеща удобно. А в леглото комплиментите може да подействат и възбуждащо. Виж кои са нещата, които всяка жена желае да чуе:

Какво желае да чуе дамата от мъжа по време на секс

Искам да ви доставя наслаждение – просто, само че дейно.

 секс Какво желае да чуе дамата от мъжа по време на секс

Прекрасен метод да я отпуснете и да я уверите, че е взела вярното решение да прави секс с вас. Кажете това тъкмо преди или по време на любовната игра за оптимален резултат.

Имате толкоз гореща, изберете част от тялото, с която тя се гордее

Изберете обичана част от тялото, която да споменете, само че я направете такава, с която знаете, че се гордее. По този метод няма разногласия. Жените са известни с това, че са чувствителни към несръчни похвали за телата им, тъй че действайте деликатно по време на секс.

Какво си представяте сега?

Това ще я насърчи да приказва за половите си стремежи и да взе участие в настройването на настроението по време на секс. Идеята тук е да й позволите да освободи всички затворени мечти, които другояче не би загатнала.

Кожата ви е толкоз мека и гладка.

Дамите прекарват доста време в триене на телата си след душ. Време е мъжете да оценят този обред с добре подложен комплимент. Тъй като това е съблазнителна забележка, най-добре е да я кажете преди секс.

Искам да те целуна на всички места.

 секс Какво желае да чуе дамата от мъжа по време на секс

Жените обичат любовната игра и обичат да бъдат глезени. Това, което й казваш е, че я обичаш и цениш цялата. Казвайте й го по време на секс.

Никога преди не съм се чувствал толкоз добре.

Жените обичат да бъдат изтъквани като специфични и неповторими. Ако тя ви направи нещо в леглото по време на секс, което в никакъв случай преди не е било правено толкоз прелестно, кажете й откровено.

Толкова си готина!

Откровеността постоянно е най-хубавият метод. А псуването е един от методите да й кажеш, че в действителност го мислиш. Жените в действителност го почитат. Казвайте й какъв брой е готина, до момента в който вършиме секс.

Мръсни приказки

 секс Какво желае да чуе дамата от мъжа по време на секс

Има два метода да говорите мръсотии: нападателен и обуздан. Агресивен, при който я нареждате малко. Трябва да започнете с малко и да се храните с нейните реакции и отговори. Говорете й мръсотии по време на секс.Не забравяйте да прецените по какъв начин тя реагира на това, което казвате, и ще имате доста щастлива дама, която от своя страна ви прави щастливи!!

Бельото ти стои ужасно!

 секс Какво желае да чуе дамата от мъжа по време на секс

Жените вършат всичко допустимо, с цел да бъдат оптимално привлекателни за своите половинки – купуват си секси долни дрехи, еротични нощнички и така нататък Затова обичат, когато бъдат забелязвани. Направи ѝ комплимент за това, с което е облечена, а по-късно ѝ го смъкна с доста пристрастеност и се отдай на вашия секс.

Кажете ли й тези неща в леглото тя ще се почувства същинска кралица.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР