Когато сте на среща с мъж, има много малки неща,

...
Когато сте на среща с мъж, има много малки неща,
Коментари Харесай

Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Когато сте на среща с мъж, има доста дребни неща, които могат да ви подскажат по какъв начин ще се държи той в спалнята. Разбира се, работи и противоположното. Когато спите с него, ще научите доста неща за метода, по който се държи в всекидневието си. С други думи, правенето на обич при започване на връзката не постоянно е голяма неточност – в действителност може да ви помогне да разберете дали той е индивидът, с който можете да видите бъдеще.

 infomax-logo-50-15-HW  

Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Колко убеден е той

 мъж Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Гледа ли те в очите, до момента в който прави обич с теб? Той споделя ли ти какво тъкмо желае да му направиш? Ако го направи, той явно е в действителност убеден. Той знае какво желае и не се опасява да го изиска. Същото важи и за това какъв брой му е комфортно да управлява обстановката. Ако този мъж има властно наличие и не се колебае преди да смени позициите или да се гмурне напряко, с цел да ви достави наслаждение, това е много добър знак.

Колко добре слуша

Не би трябвало да говорите, с цел да му кажете какво мислите. Ако е деликатен, този мъж би трябвало да слуша какво му споделя тялото ви. Ако реагирате позитивно, когато той целуне врата ви, той би трябвало да продължи да целува врата ви. Ако се дръпнете, когато той се опита да мине през задните порти, по този начин да се каже, той би трябвало да си почине. Ако той не улавя нито един от вашите (доста очевидни) сигнали или по-лошо, той избира да ги пренебрегва, той явно не е доста добър слушател, което не предвещава нищо положително за бъдеща връзка.

Коя част от вашето тяло харесва най-вече

 мъж Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Той е от мъжете, които си падат по дупета или по гърди? Оглежда ли ви от горе до долу, прави ли похвали за краката или устните ви? Има част от тялото ви, която мигновено го възбужда.

Ако този мъж не го каже самичък, няма да имате проблем да познаете сами, тъй като той ще обърне в допълнение внимание на тази част от тялото ви.

Колко е грижлив и деликатен

 мъж Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Теоретично можете да сте интимни без целувки или глезене. Но в случай че той отделя време с вас, дава ви нежни целувки и гали косата ви, това демонстрира, че той има мека страна. Очаквайте да се гушкате, откакто приключите. Това е едно от най-важните неща, които можете да научите за един мъж, като спите с него. От основно значение е да ви покажем вниманието, с цел да сме сигурни, че се чувствате комфортно и добре през цялото преживяване.

Колко безпристрастен е той

Когато предложите секс на дивана, той изцяло ли е срещу концепцията? Какво ще кажете, когато го помолите да ви бутне до прозорец? Колкото по-непредубеден е той, толкоз повече неща ще можете да вършиме дружно. Това, несъмнено, се превежда отвън спалнята. Вероятно желаете човек, който е подготвен за завършения и има малко спонтанна жила, тъй че е значимо да научите това в този момент, до момента в който спите с този мъж, вместо да осъзнаете, че той не е индивидът за вас.

Колко е отегчителен

Ако този мъж поддържа темпото си, без въобще да трансформира скоростта и даже няма да ви трансферира в нова позиция, той евентуално е малко отегчителен. Ако не беше, тогава щеше да направи непредвидими ходове. Щеше да направи всичко, което смяташе за вярно, вместо да играе на несъмнено. Няма нищо неприятно в това да си малко ванилия, само че сигурно това остарява след известно време? Все отново бихте си помислили.

Колко е във форма

 мъж Какво може да научите за един мъж, като спите с него

Дори и да е слаб, може да е изцяло отвън форма. Ще разберете истината незабавно щом той се качи върху вас. Ако той се задъхва и изпотява след пет минути, значи не е в най-хубавата си форма. Но в случай че може да изкара цяла нощ, без да ви помоли да поемете контрола, той е кадърен като цигулка. Да спиш с мъж не е нужно да е маратонска сесия, която продължава цяла нощ, само че би било хубаво да знаеш, че той има малко устойчивост, с цел да продължи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР