Искате ли да повишите вашата сексуална увереност? Сексът е забавен

...
Искате ли да повишите вашата сексуална увереност? Сексът е забавен
Коментари Харесай

6 начина да повишите сексуалната си увереност

Искате ли да повишите вашата полова убеденост? Сексът е занимателен единствено когато и двамата сътрудници се усещат уверени в наличието на другия. Ако някой от вас има задръжки, ще задържите тази сила в леглото. Няма никакво развлечение и може безусловно да бъде ликвидиране.

Ако се срещате неотдавна с някого и усещате, че той е вашият човек, несъмнено нямате самообладание да се насладите на вашата фамилиарност. Ако пък към този момент имате дълготраен сътрудник, само че смятате, че той към момента е свенлив в леглото, може би имате потребност от някои препоръки, които ще ви насочат по какъв начин да му помогнете да разгърне капацитета си.

 infomax-logo-50-15-HW  

6 метода да повишите половата си убеденост

1.Направете инвентаризация на възприятията си

 убеденост 6 метода да повишите половата си убеденост

Това изисква от нас да се докоснем до мемоари, минали прекарвания [и] усеща, когато се появят тематики към сексуалността, и да се научим да ги обработваме. Воденето на дневник за вашите персонални прекарвания със секс (независимо дали става дума за диалози, които сте водили, или за полови дейности, в които сте участвали), може да ви разреши да придобиете 360-градусов аспект за какво може да не се чувствате уверени, до момента в който вършиме секс.Въпреки това, в случай че вършиме това стане прекомерно неловко за вас, това е ОК.

Вместо да водите дневник сами, може би е добра концепция да се свържете с експерт, който да ви помогне да откриете от кое място идва тази липса на убеденост.Понякога хората може да се нуждаят от поддръжка от терапевти-консултанти или психолози, тъй като постоянно несигурността произтича от минали контузии, без значение дали са физически или други.И по тази причина експертите могат да оказват помощ да повишите вашата полова убеденост.

2.Опознайте себе си на по-интимно равнище

Един от най-хубавите способи да изградите половата си убеденост е като научите какво харесвате и какво не. Това значи да сте изцяло почтени със себе си и да не се извинявате за това. И защото вашата половост се корени в по-доброто схващане на себе си, опознаването на по-интимно равнище може да ви помогне да изградите по-здравословно полово самочувствие. Важно е да опознаем себе си.

Първата връзка стартира със себе си и в случай че тази връзка е изключена, има по-голяма податливост всичките ни други връзки да бъдат изключени, без значение дали са платонични [или] сантиментални връзки. Всички тези разнообразни взаимоотношения могат да бъдат спокойни тригери в избрани моменти по време на половия акт или във взаимоотношенията.

3.Спрете да изпитвате „ позор “

 убеденост 6 метода да повишите половата си убеденост фотография: pinterest

Да бъдеш прекомерно наясно с тялото си и тези белези тук и там или този целулит в никакъв случай не се отразява на секса. Всъщност, в случай че някой вижда тези неща и ви кара да се чувствате зле от това по какъв начин наподобява тялото ви, тогава той/тя не би трябвало да е този в леглото ви по никакъв метод. Ако не обичаш себе си, по какъв начин можеш да очакваш другият да го направи? Приемете по какъв начин изглеждате, тъй като сексът е обвързван с категоричност за най-хубавото преживяване. Така ще повишите вашата полова убеденост.

4.Кажете им, че го желаете

 убеденост 6 метода да повишите половата си убеденост

Времето за въздържаност отмина! Всъщност, даже в ерата на свенливостта, имахме среща с цветя, текстове на някои съмнителни, само че доста известни песни, които говореха вместо нас. Днес можете и би трябвало да приложите всичко това на процедура по грациозен метод – бъдете директни! Ако желаете да вършиме секс с колегата си, уведомете ги и бъдете откровени. Ще бъдете шокирани какъв брой доста той/тя желае да го кажете.

Бъдете открити за това по какъв начин се чувствате. Ако имате задръжки, обсъдете ги. Чувствате, че тъмните ви вътрешни бедра ще наподобяват зле, кажете им, че по този начин се чувствате и в случай че той/тя има проблеми с това, знаете кой бърка! Кажете им, че го желаете и ще повишите вашата убеденост.

5.Светлини

 убеденост 6 метода да повишите половата си убеденост фотография: pinterest

Кой споделя, че сексът би трябвало да се прави в цялостен мрак или на добре осветено място? Можете също да намалите светлините. Запалете една или две свещи. Това е трик, който е оказал помощ на доста хора с проблеми с ниското самочувствие и полова убеденост.

6.Музика, апелирам

 убеденост 6 метода да повишите половата си убеденост фотография: pinterest

Музиката е най-хубавата във всеки един миг. Когато става въпрос за секс, той може да разчупи леда, да настрои настроението, да дефинира потока на цялата тази полова сила. Това повдига духа ви. Пуснете фонова музика, която обичате, и гледайте по какъв начин вашата убеденост нараства трикратно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР