Всяка жена е различна и уникална с нещо. В любовта, както

...
Всяка жена е различна и уникална с нещо.
В любовта, както
Коментари Харесай

Вижте кои са 5-те типа жени, които мъжете избягват

Всяка жена е друга и неповторима с нещо.
В любовта, както ние, по този начин и мъжете биват привлечени от избран вид дами и противоположното – отблъснати. Всяка жена има какво да предложи на един мъж, само че дали това, което предлага пасва на потребностите на този, с който флиртува? Кои са тези 5 вида дами, от които мъжете несъмнено се отдалечават?

1. Говорещата
За нас дамите е известно, че сме по-приказливи. И въпреки всичко ще се съгласите, че има дами, които прекалено много приказват. Такива дами ще беседват с всеки, който слуша или се преструва, че ги слуша. Освен това, те самите не са положителни слушателки. За тях е значимо да си изговорят това, което имат да си споделят, постоянно се включват неканени в непознати диалози, а това несъмнено отблъсква мъжете.

2. Златотърсачкатa
Тя се пробва „ да бръкне “ в портфейла на мъжа. Не се интересува толкоз от него, даже при започване на взаимоотношенията може да не е сигурна дали въобще го харесва. Златотърсачката не е наложително да наподобява като известни образци за такива, за които срещаме информация, нормално в обществените мрежи и жълтите уеб сайтове. Някои имат тип на стилни дами, вършат се на добре възпитани, основават чувството за себе си, че са амбициозни, само че не е по този начин. Е, мъжете бързо се ориентират с такива дами и в случай че почитат себе си, нормално завършват взаимоотношенията си с тях.

3. Дистанцираната хубавица
Тя е прелестна за гледане, само че досега, в който мъжът не я заприказва и тогава се схваща, че просто наподобява добре. Този вид дами нормално са забавни на повърхностните мъже. За тях не е значимо тя дали е забавна в общуването, коя е последната книга, която е прочела и така нататък

4. Всезнайката
Всезнайката е умна жена, която желае мъжете да я почитат поради достиженията ѝ, изключително в случай че заема добра позиция във фирмената подчиненост или пък има личен бизнес. Обикновено такива дами са доста амбициозни, умеят да се оправят сами с провокациите. Постоянно показват какъв брой са можещи, добре образовани. От елементи са изгубили онази мека и секси нотка на женственост, която мъжете просто обичат. Ако отсреща си инцидентно има мъж, който е нерешителен в себе си, то той е малко евентуално да желае да има с нея освен това от секс.

5. Жената, която обича най-вече да се забавлява
Забавлението е значима част от живота на всички ни. Но има един вид дами, които без значение на каква възраст са, приоритет им е излизанията с приятелки. Те нямат самообладание да свърши работния ден, тъй като към този момент са обмисляне в кое заведение да прекарат остатъка от деня си. Обикновено такива дами са по-егоистични, те нямат ползи, тъй като най-важното им занятие е да обикалят по заведенията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР