Всяка година на 11 ноември точно в 11 часа и

...
Всяка година на 11 ноември точно в 11 часа и
Коментари Харесай

Точно в 11:11 часа габровци посрещнаха уникален астрономически феномен СНИМКИ

Всяка година на 11 ноември тъкмо в 11 часа и 11 минути се случва астрономически феномен - стартира петото годишно време - КАРНАВАЛНОТО! Като града, персонално виновен за хумора, сатирата и заниманието в България, Габрово приема извънредно съществено настъпването на този интервал и постоянно го отбелязва по неповторим метод.

Тази година тъкмо в 11 часа и 11 минути на 11 ноември Черната котка - знак на града - публично започва противоположното преброяване до началото на карнавала през 2020 година



Събитието не мина и без пиперлив акцент, изцяло в духа на габровци. Столицата на хумора, която през септември означи 100 години проведен футбол в града, се зарече да вкара тима си „ Янтра” в А група и за задачата предложи „ собствен човек “ в управата на БФС.

Габрово със своя кандидатура за президент на БФС

Сдружението на Местни Ентусиасти Шеговито Настроени Относно Нещата Естествата Щенията и Обобщенията (СМЕШНОНЕЩО) - Габрово, предложи признака на града за президент на БФС.



Черната котка има неоспорими качества:
1. Като за начало - козината ѝ е същинска, а не подправена! Понеже подправена коса – подправен футбол, и надлежно: същинска четина – същински футбол!
2. Пие единствено вода и мляко.



3. Заради габровския си генезис ще наложи страхотна финансова дисциплинираност в БФС – нещо, което липсва толкоз доста години.
4. Ще унищожи „ мишките “ в българския футбол.
5. Ще покаже на света, че все пак не сме расисти, тъй като самата тя – като бъдещо лице на футбола в България – е с черна четина.

6. Е, котката президент ще си разреши и една дързост – да трансферира „ Янтра “ от В група непосредствено в Шампионската лига...

Това не е първият път, в който сдружението се пробва да повлияе на гражданския ред в страната. През 2017 година то провежда референдум, с който предложи един лев от годишната държавна дотация на политическите партии и обединения да бъде превеждан в сметката на карнавала.

За голямо страдание, решението не беше признато, макар че беше подкрепено с пръстовите отпечатъци на хиляди жители, измежду които локални политици, общественици и водачи.

Този път обаче габровци са уверени в триумфа на концепциите си и имат вяра, че откакто си имат вицепремиер, заслужават и другия най-съществен пост в страната – този на президента на Българския футболен съюз.

Последвай Карнавала:
https://carnival.gabrovo.bg
https://www.facebook.com/Carnival.Gabrovo/
https://www.instagram.com/carnival.gabrovo/

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР