Всяка Edna от нас знае каква е рецептата за перфектното

...
Всяка Edna от нас знае каква е рецептата за перфектното
Коментари Харесай

По две е най-добре: изживейте двойно по-щастливо лято с тези предложения

Всяка Edna от нас знае каква е рецептата за съвършеното лято. Първо, самият факт, че към този момент е лято, е в положение да ни накара да подскачаме от благополучие и да стартират грандиозните проекти за горещите завършения, които предстоят. Разбира се, всички ние имаме друга визия за съвършената отмора – по женски, по двойки/семейно или сами с обичания човек – значимото е да сме щастливи и да успеем да „ презаредим батериите “ уместно. Кое е по-хубаво от това да бъдем щастливи? Да бъдем двойно по-щастливи!

С обичаните ни Lilly Drogerie желаеме да ви помогнем да прекарате двойно по-щастливи летни дни с нашия специфичен beauty коктейл „ 1+1 “, който се състои от няколко съставки, които ще се харесат на всяка, без значение какъв жанр „ отпускарка “ е.

Започнете с няколко шепи прохлада

 Lilly Drogerie

Вълшебната ни рецепта стартира с това, от което имаме най-вече потребност през този сезон, а то е прохлада! За да бъдем свежи и да излъчваме неподправено зарево, разчитаме на ексфолиант за лице. Абсолютен любимец в тази категория е, тъй като е съвършен даже за ежедневна приложимост. Благоуханните цитрусови нотки ни омайват и освежават, с помощта на съдържащите се в него розов грейпфрут и Витамин С, които спомагат за по-изчистен и лъчезарен загар. Частиците му са естествени, отпушват порите, почистват в дълбочина и отстраняват несъвършенствата, без да изсушават кожата ни!

Добавете една супена лъжица искра

 Lilly Drogerie

Тук е евентуално да ви изненадаме, тъй като идната стъпка в рецептата е не какво да е, а чесън, само че не скилидка, а шампоан, който прави косата необикновено блестяща. Влюбени сме в, който предотвратява косопада, с помощта на дестилат от чесън и органично масло, а супер силата му е да прави косата блестяща, витална и здрава, тъй че да сме същински плажни богини с небрежни и обемни талази. И не, не ухае на чесън, а на първокласен крем, като даже текстурата му е сходна. Най-хубавото е, че е подобаващ за всеки вид коса, цената му е повече от изкушаваща, а количеството му е солидно и стига за доста време.

Поръсете с щипка размер

 Lilly Drogerie

Всяка Edna от вас ще има страхотни мемоари от това лято, само че с цел да не са свързани те с “bad hair days ”, използвайте изсъхнал шампоан, който отстранява омазняването без измиване и възстановява свежестта, мекотата и блясъка на косата. Розовият ни избор за спешни обстановки е , който всмуква неприятния себум и прави косата ни свежа и лека, без да я изтощава. Много е комфортен е за носене и извънредно елементарен за приложимост, по тази причина не оставайте в никакъв случай без него – след това ще ни благодарите.

Хареса ли ви рецептата? Искате ли да я споделите с другари? Както казахме, щастието е още по-хубаво, когато идва, умножено по две. Всички тези летни находки са на специфична оферта 1+1 в обичаните ни Lilly Drogerie през целия месец юли. Тоест, самоуверено взимайте от специфичната им селекция по две и си разделете с приятелки или пък се заредете за лятото, даже и след него. Ще откриете многообразие от артикули за дома, бебето, хигиената, хубостта и „ тези “ дни от месеца. Страхотно е да сме изцяло подготвени за лятото, без това да тежи на бюджета ни, нали?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР