Всяка дама иска да изглежда добре, но губенето на много

...
Всяка дама иска да изглежда добре, но губенето на много
Коментари Харесай

Как да изглеждате красиви и без грим

Всяка дама желае да наподобява добре, само че губенето на доста време при гримирането и непрекъснатите терзания дали нещо не се е разтекло или размазало, несъмнено са досадни неща. Стилистите обаче имат решение. Да забележим по какъв начин да изглеждате добре, без да губите по-голямата част от времето си заран пред огледалото.

На първо място, коства си да си напомним за здравословния метод на живот, тъй като е известно, че хубостта на човек директно зависи от здравето му. Ако се отнасяте добре с тялото си, не го претоварвате и се грижите за него, то то ще ви отговори с прелестен външен тип.

Лоши привички

Пушенето и алкохолът не са донесли изгода на никого. Цигарите също. Те имат неприятно въздействие върху цвета на кожата, вършат я мътна и сива, като пушенето рефлектира и върху устната празнина – жълтите зъби и неприятният мирис са безконечните спътници на всеки пушач.

От своя страна пиенето е доста по-вредно от всички нездравословни храни, взети дружно и вреди извънредно на женското тяло – фигурата се загрозява с гънки мазнини, кожата става отпусната и вяла. Този резултат се натрупва с течение на времето, освен това с бързо движение.

Храна

Строгите диети, които лимитират приема на хранителни субстанции и, затова, изтощават организма, са нездравословни. Не би трябвало да разчитате за хубостта си и на „ бързата храна “, съдържаща необикновено количество канцерогени, на сладкото, тестените произведения и други сходни. Нуждаете се от вярно хранене, а точно зеленчуци, плодове, постно месо и риба – най-много това би трябвало да участва в менюто, тъй като витамините са най-хубавите другари на здравето и хубостта. Не забравяйте за нужното количество вода дневно (не би трябвало да прекалявате и с нея обаче, тъй като това може да докара до подуване). Трябва и да се храните в умерени количества.

Ежедневен режим

Обърнете внимание на всекидневието си – спете към 8 часа дневно, с цел да не се сдобиете с жълти торбички под очите и подути клепачи. Нищо не придава по-уморен и мъчителен взор от това.

Физическа активност

Няколко часа вървене на чист въздух (за предпочитане в гората или на открито) ще изпълнят тялото с О2, което значи прилив на нова мощ. Отначало ще се появи известна отмалялост, изключително, в случай че не сте правили такова нещо от дълго време, само че с течение на времето тялото ще свикне да върви и разходките няма да са по този начин уморителни. През лятото чистият въздух ще ви добави към лицето ви лек, привлекателен тен, а през зимата ще направи бузите ви румени и свежи.

А при здрава и красива кожа, избистрен взор и прелестен загар, въобще няма да се нуждаете от грим или най-малко не от тежък и запушващ порите – задоволително е единствено леко да наблегнете хубостта си и ще сте съвършени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР