ВСофия отново се проведе мирен протест на мястото на тежката

...
ВСофия отново се проведе мирен протест на мястото на тежката
Коментари Харесай

Втори ден мирни протести на мястото на тежката катастрофа в София

ВСофия още веднъж се организира кротичък митинг на мястото на тежката злополука, провокирана от 36-годишният някогашен футболист Георги Семерджиев, на кръстовището на булевардите „ Черни връх” и "Арсеналски " на 5 юли, при която починаха две млади дами. За митинга оповестяват от.

На мястото на случая още веднъж се събраха доста хора, които блокираха бул. "Черни връх " с искане за обективни санкции за убийците на пътя.

Хората настояват, че всяка вечер ще блокират кръстовището, до момента в който не видят по-строги наказания за рецидивистите зад кормилото.

На 5 юли към 23:00 часа 36-годишният Георги Семерджиев минава с висока скорост на червен светофар на кръстовището на булевардите "Черни Връх " и "Арсеналски " в София и удря таксиметрова кола, а по-късно се забива в асансьор на метростанция "Европейски съюз ". От мощния удар таксито се разцепва на две половини, едната от които удря и убива на място две млади дами - на 22 и на 26 години.

Бившият футболист Семерджиев бяга от мястото на случая и е разгласен за общодържавно търсене. Той е престъпно проявен, с отнета шофьорска брошура, с над 50 пътни нарушавания, в това число и с опиати, разкриха от полицията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР