Всичко в тайландските жени излъчва блестяща красота: сияйна кожа, дълга

...
Всичко в тайландските жени излъчва блестяща красота: сияйна кожа, дълга
Коментари Харесай

Тайните за красота на жените в Тайланд, които да си откраднем

Всичко в тайландските дами излъчва блестяща хубост: сияйна кожа, дълга копринена коса, съвършени нокти. Е, няма по какъв начин да не завиждаме най-малко малко на тези красиви дами.

И до момента в който заслуга за тяхната невероятна кожа може да имат отличните им гени, то немалка роля играят и техните обичаи и секрети в грижата за кожата. Затова взехме решение да ви ги разкрием и даже да ви предложим да си откраднете някоя от тях.

По-малко взискателна от корейската, тайландската рутина за хубост включва някои неща, които са много лесни за използване и следване. А ето и кои са те:

 тайландки хубост iStock

Правете си постоянни разтривки
Ако в миналото сте ходили на тайландски масаж, значи знаете за какво се счита, че усъвършенства енергийния поток към тялото и в действителност понижава напрежението. Масажът подкрепя кръвообращението, което от своя страна прави кожата ви да наподобява ужасно и ви кара да се чувствате – и изглеждате, в действителност отпочинали.

Куркума
Куркумата се смята за отличен скраб за лице в тайландския режим за хубост. Тази потребна фалшификация оказва помощ на кожата да се усеща и наподобява свежа и ѝ придава лъчезарен искра. Нейните лечебни и антисептични свойства също я вършат чудесна за лекуване на акне и други кожни проблеми.

 тайландки хубост iStock

Добавете вода към малко куркума и го разбъркайте добре, с цел да извършите паста. Разпределете тази примес по цялото лице и я втрийте добре за към 5 минути. Това ще придаде искра на кожата ви и ще ви даде пресен тип. Подобна терапия също е положително решение за кожни възпаления и други кожни проблеми.

Кокосово масло
Кокосът е значима съставна част в тайландската кухня и козметика. Кокосовото масло се употребява като многофункционален артикул за лице, тяло и коса. Тайландките го употребяват за съвсем всички свои потребности в бюти рутината – разчистване, навлажняване и даже грижа за очите. Вземете кокосов гел или масло и го разтрийте към очите и други сухи области на тялото , преди да си вземете душ. Това ще ви помогне да поддържате кожата си хидратирана.

Лимонена трева
Лимоновата трева или цимбопогон е многогодишно тревисто растение, употребявано в азиатската и карибската кухня. Тя има лимонен мирис и може да се суши и смила на прахуляк, както и да се употребява прясна. Най-често се използва в чайове, супи и кърита, като е подобаваща и за птиче месо, риба, раци, миди и други морски блага.

 тайландки хубост iStock

Лимонова трева е една от най-широко употребяваните съставки и в тайландската грижа за кожата. От ексфолирането на кожата до нейното детоксикиране, действието на лимонената трева е доста значимо за тайландките. Просто заложете на етерично масло или крем с лимонова трева и вижте по какъв начин това ще балансира мазната кожа и ще способства за стесняване на порите.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР