Всичко се променя с времето. Дори връзката с любим човек

...
Всичко се променя с времето. Дори връзката с любим човек
Коментари Харесай

6 стъпки да спасите връзката си

Всичко се трансформира с времето. Дори връзката с обичан човек може да се трансформира в тежък товар, който е сложен за носене, само че все се не намирате сили да си тръгнете. Предлагаме ви шест лесни решения, с цел да спасите любовта преди да сте взели решение да си тръгнете.

Бъдете себе си 

Преди всичко би трябвало да бъдете себе си, а такава каквато желае да ви види вашият сътрудник. Ако ви помоли да извършите нещо, което не желаете не се тормозете да изкажете мнението си. Навикът да криете възприятията си и вашите потребности, да угаждате на другите в последна сметка вляе отрицателно на вас и самочувствието ви.  За да разберете дали връзката ви има капацитет, експериментирайте. Съгласете се с колегата си, че стартирате да споделяте между тях това, за което в действителност мислите, и го правете в спокойна конюнктура, оставайки страстите настрани. Вариантите са, че или ще възстановите хармонията или несъвместимостта сред вас е явна.

Спрете да се притеснявате за това, какво мислят другите

Няма значение какво мислят, споделят или вършат другите хора. Важно е да разберете, че това е единствено ваше решение, което ще вземете сами. Например, приятелката ви счита, че е морално са напуснете брачна половинка си или пък да прекратите сегашната си връзка, само че това не би трябвало да има никакво значение. Важно е какво смятате вие, по какъв начин вие го чувствате, тъй като това е вашият живот, а не на някой различен.

Не се разстройвайте ненужно

Когато става въпрос за взимане на сложни решения, нормално има два вътрешни гласове, които влизат в игра и си опонират. За да облекчите вътрешния спор, позволете на своя внимателен Аз да беседва с вашия убеден Аз. Вземете лист хартия и запишете всичко, което ви идва на разум.  Записвайте разговора, до момента в който съумеете да стигнете до естествено умозаключение на вашите терзания.  В последна сметка, двете противоположни гледни точки се сливат и картината става по-ясна.

Осъзнайте, че не сте в капан, даже в случай че мислите, че сте в него

Ако към момента не сте взели решение, тъй като сте парализирани от боязън от самотност или от вероятността да търсите нов дом, преминете към стъпка 4. Непрекъснато си казвайте: „ Мога да върша каквото желая с живота си. Дори мога да си сменя името и да се преместя в Калифорния. “
Опитайте се да замените фразата „ не мога “ с „ няма да “ и ще видите по какъв начин след превъзмогване на известна опозиция тази скица стартира да работи. Удивително е по какъв начин се трансформира атмосферата в къщата, където хората стартират да схващат, че никой не ги принуждава да запазят фамилията си, а те самите го желаят. Откритото възприятие за независимост оказва помощ на човек да разбере, че желае да резервира връзката. А на другите – че постоянно имат избор.

Съсредоточете се върху личните си ползи

Достатъчно, с цел да изчакате спасителя, който ще пристигна и след минута ще реши всичко вместо вас – никой различен няма единствения правилен отговор на въпроса ви „ Оставете или не оставате “. Така че спрете да отговаряте на непознатите упования и да отговаряте на непознатите стандарти. Не се опасявайте да се държите „ неправилно “.

Помислете какво бихте създали, в случай че разберете, че имате единствено шест месеца живот.

Представете си, че имате единствено шест месеца – в този случай надали ще се притеснявате от досадни дребни неща, като кавги вечер. Ако решите да прекратите връзката, няма да се поколебаете да си тръгнете. Ако желаете да останете, ще започнете да коригирате това, което не ви устройва. Това упражнение е добър метод да видите действителността и да разберете личните си полезности. Не пропускайте да го извършите!

Животът е прекомерно къс, с цел да бъде прахосан в злощастие. Не  отлагайте раздялата, в случай че сте осъзнали, че всичко сред вас е завършило.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР