Всичко навсякъде наведнъж се оказа безапелационният победител на тазгодишните Оскари.

...
Всичко навсякъде наведнъж се оказа безапелационният победител на тазгодишните Оскари.
Коментари Харесай

Къде да гледаме филмът, спечелил най-много Оскари, още тази вечер

" Всичко на всички места едновременно " се оказа безапелационният победител на тазгодишните Оскари. Нучнофантастичната комедийна драма сграбчи цели седем статуетки на 95-ата Церемония на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета. А довечера, 13 март, от 21 ч. филмът ще направи извънредната си премиера за България в ефира на bTV Cinema.
 Мишел Йео, Оскари 2023 и историческата номинация, която реализира азиатската актриса
Историческото достижение на една азиатска актриса

Какво реализира за първи път Мишел Йео

" Всичко на всички места едновременно " получи цели три актьорски награди - Мишел Йео сграбчи наградата за най-хубава актриса, Ки Хи Куан за най-хубав артист в поддържаща роля, а Джейми Лий Къртис за най-хубава актриса в поддържаща роля.

Създателите му Даниъл Шайнерт и Даниъл Куан пък си поделиха премията за най-хубава постановка. Фентъзи трагикомедията взе статуетки и за най-хубав автентичен сюжет и най-хубав монтаж.
 Снимка 610059

" Всичко на всички места едновременно " споделя историята на Евелин Уон (Мишел Йео) - китайска имигрантка на междинна възраст, собственичка на социална пералня. Ненадейно тя се въвлича в шеметно премеждие, като се оказва единствената, която може да избави света, до момента в който се лута в безкрайните светове на мултивселената.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР