Всичките ми роднини са в Харков. Още от първите дни

...
Всичките ми роднини са в Харков. Още от първите дни
Коментари Харесай

Ан Джи: Близките ми са в Харков, не могат да избягат, защото армията стреля по хората

Всичките ми родственици са в Харков. Още от първите дни се крият по мазетата, защото не са могли да избягат. Всеки път, когато хората се опитвали да бягат, са били обстрелвани.

Това разяснява пред Нова тв Ан Джи, която е родена в Харков, само че от 3-годишна живее в България. 

Хората се опасяват да бягат и през зелените коридори, тъй като до момента в който бягат с куфарите, ги обстрелват и убиват. Уплашени са. Близките ми от няколко дни даже не желаят да влязат в връзка по телефона, тъй като се опасяват, че може да бъдат подслушвани и следени, описа тя.

Аз съм извънредно горда с моя град Харков. С мъжете, които към този момент две седмици съумяват да удържат отбраната на града, уточни той.

Един от съветските водачи беше арестуван в Харков. Когато го разпитали, той е споделил, че на него единствено са му били дадени локациите, по които да стреля, без да знае в действителност какви са целите, какво има там. Общо взето се оказва, че тези момчета, които са изпратени там, даже не знаят какво вършат, уточни певицата. 

Част от тях споделят, че ги задължават, описа тя.

Хората в Украйна, хората в Харков са доста топли и дружелюбни. Там,, където съм отраснала, са главно рускоговорящи. Затова знам съветски, а не украински. До скоро всички си говореха на съветски, от скоро започнаха да приказват на украрински и аз нищо не разбирам, посочи  тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР