Всички знаем, че освен талантлив актьор и носител на Оскар,

...
Всички знаем, че освен талантлив актьор и носител на Оскар,
Коментари Харесай

Как Матю Макконъхи разказва на децата си за ужасната си първа целувка

Всички знаем, че с изключение на надарен артист и притежател на Оскар, Матю Макконъхи е доста предан брачен партньор и татко. Предавайки своята мъдрост на синовете си, неотдавна той разкри, че им е разказал за първата си — и доста неловка — целувк а.

„ Проведохме първите диалози за целувките “, призна 53-годишният Макконъхи по време на последния епизод на подкаста „ SmartLess “ и посочи, че е споделил своята леко засрамваща история.

 матю макконъхи Getty

„ Тя се споделяше Ейми. Бях доста разчувствуван. И тогава като в остарял филм, в който устните се закачат за брекетите – тъкмо това ми се случи. "

" Потече кръв. Сблъскахме си носовете, не знаех дали да се обърна наляво или надясно, тъй че се изкривих, трепнах и не беше добре. “

Неудобната история откровено разсмяла момчетата на Матю, а той ги уверил: „ Повярвайте ми, не е нужно да се пробвате да бъдете съвършени. Просто си дайте време. “

Макконъхи – който е татко на момчетата Леви, на 15, и Ливингстън, на 10, и 13-годишната щерка Вида, изясни, че сега се намира във фаза на „ преход “ от това да бъде единствено татко към ролята на татко и другар.
                             

Той означи, че смяната в връзките им е помогнала на децата му да бъдат по-искрени по отношение на възприятията си.

Затова и си е разрешил да разкрие история от времето, когато самият той е бил на техните години и е правил първи стъпки в любовта.

Според Макконъхи най-важното, което родителите би трябвало да вършат в тийнейджърските години на децата си, е да имат достъп до тяхната накърнимост.

„ Трябва да ги насърча да бъдат почтени и да кажат: „ Не знам къде се регистрирам “, изясни още артистът, наблягайки, че тези диалози се случват непринудено и са потребни за всички.
                             

Макконъхи, който издаде детската си книга „ Просто тъй като “ на 12 септември, постоянно е бил откровен по отношение на своите наставнически техники през годините.

По време на изявление в „ Let’s Talk Off Camera “ на SiriusXM през април Матю призна по какъв начин разисква тематиката за секса със синовете си. Оказва се, че той им е дал същите насоки, които е получил от личния си татко.

 матю макконъхи Getty

„ Спомням си, че татко ми говореше с мен […] и сподели нещо доста готино: „ Ще пристигна време, когато ще бъдеш съкровен с жена, само че тя може да те спре. Тогава не продължавай по-нататък. Кажи единствено: „ Хей, в случай че се съберем още веднъж и нещата отидат по-далеч, ужасно. Но това е всичко за в този момент. “

Матю изясни, че с тези думи татко му го е научил, че от време на време нещата се получават, а различен път тези връзки изискват повече време. И това е едно от нещата, на които самият той учи своите синове.
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР