Всички в Германия говорят за Никлас Фюлкруг, след като съхрани

...
Всички в Германия говорят за Никлас Фюлкруг, след като съхрани
Коментари Харесай

Никлас Фюлкруг: Работата ми е да вкарвам, това не ме прави герой

Всички в Германия приказват за Никлас Фюлкруг, откакто запази възможностите на Бундестима да се класира напред на международното състезание с изравнителния гол против Испания. Нападателят на Вердер Бремен приказва пред медиите два дни след мача, като разяснява ролята си в националния тим и упованията за последния мач от групата с Коста Рика. 

" Мисля, че мачът с Испания беше в наши ръце в края. Изравнихме, а това дава положително възприятие, тъй като си вкарал финален. Има позитивна сила, само че чакаме идващия мач. Победата е наложителна, а съперникът е противен. Нищо не е завършило за нас, само че би трябвало да сме реалисти в тази обстановка. Нещата не са 100% в наши ръце. Така че нямаме особени аргументи да скачаме от наслада по-късно тъждество с Испания ", показа той.

Нападателят разяснява и идния дуел с Коста Рика:

" Те демонстрираха две лица на този шампионат. Мачът против Испания беше сложен за оценяване. Във втория мач против Япония демонстрираха, че са неуместни. Позиционираха се добре, опитваха се да играят доста с топката. Подготвяме се за тях и чакаме да играят против нас, както го направиха против Япония. Ще бъде доста значимо да печелим единоборствата. Ще е доста значимо и да осъществяваме ситуациите си "

" Наясно сме, че би трябвало да спечелим наложително, влизаме в този мач с тази цел. Искаме първата си победа. Не подвластен единствено от нас, щабът ще следи другия мач. Но е значимо да се концентрираме върху себе си. Ще забележим какво ще се случи в последна сметка "

" С Томас Мюлер нямаме чак такава разлика в годините, въпреки че ви наподобявам пресен. Така че той не е бил пряк образец за мен, само че съм го гледал доста, несъмнено. Гледах доста Мирослав Клозе още от международното през 2002. Винаги съм опитвал да ходя по своя път, да изградя личен облик. Не е имало огромни идоли за мен. Трудно ми е да виждам на себе си като вяра на международното. Като нападател имам работа и просто попадам в обстановки, в които можеш да завършиш като воин. Но откъм гърба също избавиха доста обстановки, Испания нямаше доста положения за гол. Мануел Нойер също имаше извънредно избавяне. Тях обаче не ги разказват като герои ", приключи Фюлкруг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР