Всички сме свикнали с факта, че в конкурсите за красота

...
Всички сме свикнали с факта, че в конкурсите за красота
Коментари Харесай

Кралица на красотата си измила грима още на сцената. Съдиите едва не паднали от шок!

Всички сме привикнали с обстоятелството, че в състезанията за хубост печелят супер-красиви, харизматични, съвършено завършени дами, които са олицетворение на женствеността и прецизно съблюдават общоприетите стандарти. Но на едно от тези надпревари победителката разрушила безусловно всички стандарти.

 кралица-на-красотата

Запознайте се – това е чаровната Арина Алиева, която доста допаднала на публиката на интернет състезанието за хубост. Сред няколко хиляди претенденти тази хубавица била приета за една от най-хубавите. И никой не би могъл да си показа, че под перуката и изкусния грим се крие мъж.

 мъж-с-грим

А всичко почнало с това, че един приветлив младеж се обзаложил с другари.  Той – Илай Дягилев от Казахстан – работи интензивно в региона на моделирането. Демонстрация на облекла, фотосесии – всичко това са познати неща за 22-годишния юноша. И по тази причина той се решил на едно приключение…

 казахстанец

Момчето желало да потвърди, че актуалната всеобща мода прави от девойките идентични празни персони. И в удостоверение на личните си думи Илай взел участие в конкурс за хубост, като се преъвплътил в млада дама. В резултат той стигнал до финала на Miss Virtual Kazakhstan, като най-после спечелил състезанието!

 мъж-с-изнежен-вид

Но Илай нямал потребност от купата – когато стигнал до финала, той признал всичко и на негово място било определено друго момиче. Той споделя, че постоянно е отстоявал естествената хубост, характерността, стила, а не стилните трендове, употребявани от всички.

 мъж-се-гримира-като-жена

И бил прелестно сюрпризиран, че мнозина считат постъпката му за почтена – в края на краищата той в действителност потвърдил, че през днешния ден на всички места са значими единствено стандартите и еднотипната хубост, по отношение на които е належащо да се промени отношението към хубостта, да се подчертаят самостоятелните черти.

Да, обстановката е необикновена … Какво мислите за този акт на младия мъж? Подкрепяте ли мнението му, че хубостта е станала шаблонна?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР