Всички сме го изпитвали: Коледа е на една крачка, а

...
Всички сме го изпитвали: Коледа е на една крачка, а
Коментари Харесай

Мъжете знаят какво искат за Коледа. Ние също!

Всички сме го изпитвали: Коледа е на една крачка, а към момента сме без подарък за обичания мъж. Ами в този момент? Опитът да намерим готин подарък за половинката може да се окаже същинско предизвикателство, изключително когато искаш в действителност да го впечатлиш. И по този начин, всяка година се повтаря едно и също – изправени сме пред нелеката задача да избягаме от всичко клиширано и към този момент в миналото подарявано. До гуша ни пристигна от всички коледни чорапи, парфюми, облекла и какви ли не безсмислени предмети и джаджи. Казваме “Край ”! Отминаха дните на пазаруване на ризи и вратовръзки за положителни момчета, а вместо това, все по-често виждаме повече хора да купуват дарове, които са свързани с заниманията му. Така че тази година се насочи към подарък, който е повече занимателен, в сравнение с удобен! Избери.

Достатъчно е единствено да се отдалечиш от материалните неща и вместо това да потърсиш прекарване, което да е по усета му. Защото безспорно в края на деня един спомен, който топли за цялостен живот, ще бъде доста по-ценен, в сравнение с всяко едно нещо, което може да се побере под елхата, а след това да влезе в дрешника да вземем за пример. Не забравяй, че Коледа е и прелестна опция да поглезиш половинката си, а около него, да споделиш страстта и ти самата, освен това доста бързо, елементарно и комфортно, до момента в който седиш на дивана и си почиваш, а не участваш в Сървайвър: Част поредна в моловете.

За да ти помогнем да изненадаш гаджето, брачна половинка или просто половинката си, съставихме малко управление за коледни дарове, включващо някои от най-готините и по едно и също време с това нетипични хрумвания за дарове, вариращи от изобретателни до персонализирани и добре премислени, които да паснат на всяка натура. Представяме ти 10-те най-яки подаръка тази година, които ще те трансфорат в жена фантазия.
Най-добрият подарък за мъжа… странник
Мъжът до теб е най-големият авантюрист на света, който познаваш? Дай му късмет да изследва подводния свят и живота, който той предлага, да задълбочи знанията си и да получи формален документ за водолаз, като го запишеш на.

Курсът SSI Open Water Diver е измежду най-популярните курсове за узаконяване на водолази, след който твоят Аквамен ще може да се гмурка по целия свят. Готино, нали?

Ако и ти също като него не стоиш мирна на едно място и обичаш да опознаваш разнообразни кътчета, може да го изненадаш, подарявайки му! Кой сподели, че подаръкът би трябвало да бъде самостоятелен, в случай че вместо това бъде споделен с обичания човек. Разположен измежду лозята, Шато Копса е сантиментален замък-винарна измежду прелестна природа, с панорамна тераса, СПА зона и самостоятелно проектирани стаи. Шато Копса е доста покрай Сопот, където може да посетите къщата на Иван Вазов, етнографския комплекс с ретро фото и кафене, Дядова Стоянова воденица и Девическото учебно заведение, а лифтът ще ви води до Национален парк Централен Балкан.

Най-добрият подарък за мъжа... чревоугодник
Бъди почтена и признай - кой е фамилният началник готвач зад всяка вкусна вечеря вкъщи? А за какво тази Коледа не му подариш кулинарно ентусиазъм! Ако е същински фен на храната, то сигурно един курс ще му хареса, тъй като по този метод ще му дадеш опция да надгради всичко, което знае. Все отново в никакъв случай не е късно човек да научи нещо ново, нали? Едва ли има мъж, който да не обича да си похапва вкусни и сочни бургери… Ммм! Несъмнено най-вкусно е, когато самичък си го приготвиш. Затова му подари, дружно с притурките към него, които го вършат това, което е. Ако пък обичаният ти самичък би опитал в света на кулинарията, подари му опцията да си. Ще ни бъдеш признателна доживот!

Най-добрият подарък за мъжа до теб би трябвало да включва предлагането на ново и удивително преживяване, по опция споделено с половинката. Ето за какво ти предлагаме да го зарадваш с. Бирата безспорно е една от най-старите познати алкохолни питиета и незаменима част от културното завещание на индивида. Избягайте за ден от стресиращото всекидневие и посетете една достоверна фамилна пивоварна, където ще имате неповторимата опция да се запознаете с индустриалния развой и тънкостите в приготвянето на крафт бира Ромбус, а също по този начин и да дегустирате всички налични бири. А за край – да хапнете вкусно в ресторанта на пивоварната. Малката пивоварна е резултат от безспирно търсене на притежателите на многообразие от усети и опити с разнообразни предписания. Все отново коя е напитката, която върви ръка за ръка със апетитен телешки бургер с карамелизиран лук?

Най-добрият подарък за мъжа... експериментатор
Откакто си с него не спираш да се чудиш по какъв начин може да има толкоз интелигентен, занимателен и подготвен да се впусне в какви ли не провокации човек. Истинска щастливка си, да! Ако още не си решила какво да му подариш за идните празници, имаме страхотна концепция – изненадай го с ваучер за подарък – прекарване под формата на бягство! Но не какво да е, а такова, в което основно настоящо лице е самият той.  сигурно ще грабне вниманието му и ще предизвика логическото му мислене. А най-готиното е, че всичко се случва толкоз бързо, че желае или не, ще му се наложи да те вземе и теб и да работите в екип, с цел да спрете часовника преди 60-тата минута.

Тръпката на точния мерник, предизвикването от всяко друго оръжие, бум-бам… Да, надали има мъж, който би устоял на сходно предложение - та те живеят с концепцията, че са професионални бойци от дребни! Подари му 60 минути, в които да опита прицела си със  (два типа револвер, револвер, 45-тикалибър и даже пушка помпа). Ако това е неговата пристрастеност, сигурно няма да му е ненужно да потренира самообладанието си и да увеличи адреналина си на макс. А и единствено си го показа след това какъв брой сладко ще ти споделя и изяснява въодушевено какъв брой точни прицела е имал и по какъв начин си се оженила за… същински снайперист. Самообладанието, което тренираш, високият адреналин, който има измерител - твоят резултат. Да, сигурно не влиза в рубрика сантиментални дарове, само че пък е съвършен подарък за рисковани натури.
Най-добрият подарък за мъжа... фен на мощни чувства
Най-добрият подарък за мъжа... фен на мощни чувства Любимият ти е най-смелият човек, който познаваш, обича провокациите и мощните чувства, опцията да провокира себе си, да бяга от зоната си на комфорт, а второто му име е господин Безстрашен? Няма проблем – имаме нещичко и за него -. Подари му един през целия ден, кондензиран не с адреналин, а с доста, доста, доста адреналин! Бънджи скок от задния вход на пещерата Проходна, втурване с алпийски рапели от Очите на пещерата, спелеология и всички сталактити, сталагмити и сталактони - сигурно жестът ти ще спре дъха му! 

Търсиш в действителност паметен подарък за него тази година? Е, несъмнено не считаме, че твоят човек в миналото ще може да не помни скачането с парашут от аероплан на 3500 метра височина! Подари му  и му помогни да означи с „ ДА ” и това в листата му с стремежи, които да извърши до края на живота си. Едва ли има по-красива панорама и мощно чувство от това да се рееш свободно като птица. Спомен, който оставя незабравима страст и спомен, от който кожата ти ще настръхва всякога, когато се сетиш.

Най-добрият подарък за мъжа... безгрижник
Ако желаеш да го поглезиш с нещо единствено за него, има доста невероятни хрумвания за релакс, които сигурно ще му доставят наслаждение и ще го накарат най-малко за час да не помни за бремето и напрежението на всекидневието. Позволи на половинката си да се отдаде на подобаващ, включващ магнезиева вана, детокс маска на разположение с въглен, релаксиращ тайландски масаж с арома масла и терапия в солна стая. Няма да ти обясняваме, че оттова ще излезе като нов. Чисто нов Супермен, подготвен за нови приключения… с теб!

Може и да не си в положение да му предложиш круиз на персоналната ви ултра първокласна яхта, само че кой сподели, че въпреки всичко не би могла да му подариш. Затвори очи и си показа - няколкочасово сантиментално бягство посред намерено море на чаша шампанско, вкусна вечеря и панорама към залеза и момчето, в което си влюбена! Подари му вълнуващо преживяване, залез и морски бриз в компанията на обичан човек на борда на първокласна ветроходна яхта. Да, да знаем, че лятото е след извънредно доста време, само че пък таман упованието ще ускори в пъти желанието ви за това малко премеждие.

 

Това и всички останали прекарвания, които ти споделихме, са единствено част от предложенията, които можеш да откриеш на платформата. Освен че предлага над 500 прекарвания, ваучерът за подарък - прекарване, който можеш да закупиш от нея, ще бъде годен за цяла година. Ако не си сигурна какво ще зарадва най-вече твоя обичан, постоянно можеш да заложиш на несъмнено и да му подариш на избрана стойност. С нея той самичък ще дефинира своето последващо премеждие!

Направи тази Коледа в действителност специфична. Всичко е в твои ръце, просто намерения отвън кутията на общоприетите клишета и не забравяй, че подаръкът под елхата не е толкоз значим, колкото мисълта, която си вложила и страстта, която той ще провокира. Поеми си мирис и погали душата на най-любимия човек не с движимост, а с обич и сбъдната фантазия! Весела Коледа и светли празници, които да положат началото на една година, в която здравето, щастието и най-съкровените фантазии са ежедневни твои спътници!

 

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР