Всички си мислим, че сме наясно какво стои зад думата

...
Всички си мислим, че сме наясно какво стои зад думата
Коментари Харесай

Странната сексуална фантазия, за която мъжете не могат да спрат да мислят

Всички си мислим, че сме наясно какво стои зад думата рогоносец, само че в действителност ли е по този начин?
В предишните епохи рогоносец е бил мъж, който е бил обществено унижаван, тъй като не е можел да задоволи жена си полово и е трябвало да търпи различен мъж да се настанява в брачното ложе, с цел да угоди на плътските й щения.
Днес това да си рогоносец е придобило друго значение и е присъщо на двойки, които опитват с въвеждането на различен мъж в половия си живот. Той се назовава „ бик “ и нормално има по-голям пенис или повече полова устойчивост от брачна половинка или колегата.
Тенденция рогоносец очи в очи става все по-популярна.
Много хетеросексуални мъже се любуват или на фантазията, или на действителността на дамите им, които вършат секс с други мъже.
Господата вземат участие в друга степен в самия акт. Някои от тях може да възбуждат и/или брачната половинка си преди секса, а след кулминационната точка не е изключено да ги почистят. Някои двойки или мъже избират рогоносецът да следи единствено на камера или да стои затворен някъде по време на секс. Или може да му е запушена устата и да мастурбира, до момента в който е заставен да гледа.
Има някои значими неща, които би трябвало да разберете за това държание. Първо, за брачна половинка унижението е съществена част от възбудата. Да бъде заставен да гледа или да взе участие в това блудничество, е мощно еротично за него. Второ, брачната половинка и бикът също се възбуждат освен от секса, само че и от унижаването на брачна половинка. Трето, макар че брачният партньор може да бъде принуден да употребява устата или ръката си, с цел да възбуди и по-късно да почисти бика, това не значи, че той е гей.
Това е напълно друг абзац в главата от хомосексуалната еротика. Всичко това е ролева игра и фикция. Всъщност, в случай че дамата не участва, нито бикът, нито рогоносецът могат да се развълнуват. Възбуждащата е самата обстановка.
Друг метод към това се назовава " хотуайфинг ". При него брачният партньор се възбужда, като следи жена си или даже когато просто знае, че тя прави секс с някой, друг от него. Това, което се е трансформирало в еротично за него, е да демонстрира жена си на различен мъж, по някакъв метод да взе участие в тяхното наслаждение, изключително в случай че тя е задоволена от по-надарен мъж.
Колкото и табу да са сходни полови практики, рогоносецът очи в очи е просто „ извивка “, различен метод в големия набор от държания, които хората са разкрили, с цел да се възбудят полово.
Въпреки това е значимо да се подходи деликатно към тези практики, тъй като могат бързо да доведат до ревнивост, недоумение и същинско оскърбление. И вместо да бъдат занимателни, те могат да се трансфорат в източник на същинска болежка и страдалчество.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР