Всички се смееха на Камелия, която на над 50-годишна възраст

...
Всички се смееха на Камелия, която на над 50-годишна възраст
Коментари Харесай

Адекватна ли е?! Глория отвя Камелия с "бебешко лице", певицата е неузнаваема!

Всички се смееха на Камелия, която на над 50-годишна възраст стартира да се прави на Лолита. Знаем, че Ками освен си отряза носа и се подложи на няколко модификацията, само че и старателно фотошопира всичките си фотоси...

Е, имаме вест! И тя е, че Камелия към този момент не преде. Колежката й Глория я би по точки и това е меко казано, по-скоро напряко я нокаутира с фотосите, които сподели. На тях баба Гло, която се радва на двегодишна внучка, наподобява като бебе, безусловно. Лицето й е като на лолитка, а и освен това, а цялостното й лъчение е заменено.



Родителката на Симона Загорова постоянно е имала по-остри и зрели черти, даже и да са хубави. Тук обаче ни гледа и ни се усмихва такова миловидно и сладко създание, че напряко да си глътнеш граматиката.



Ясно е, че този резултат не е реализиран с интервенция, а единствено и само с филтрите от телефона на Глория. Но все так не е ли добре да се попита дали има някаква аналогия с действителността, чудят се в мрежата.



" Сравнете й първите две фотоси с третата, която също е обработена, само че е най-малко с три хрумвания по-реална от " бебешките ". Че тя по-мъничка от дъщеря си Мони се е направила, бе. Хайде холан ", смеят се зевзеците в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР