Всички се надяваме новата година да донесе успех, здраве и

...
Всички се надяваме новата година да донесе успех, здраве и
Коментари Харесай

Вашият най-добър месец за 2022 година според зодията

Всички се надяваме новата година да донесе триумф, здраве и благополучие, нанагорнище на върховете, за които мечтаем, допиране до задачите, които сме си сложили. За да сме сполучливи, значимо е да действаме в верния миг, в който звездите са удобно ситуирани. Кои са най-хубавите ви месеци за 2022 година съгласно зодията ви, вижте тук.

Овен

За да е сполучлива годината пред вас, положете старания да работите в екип и да не проявявате ината си. Търсете това, което ви свързва с хората, а не това, което ви разделя. Изграждайте мостове, ще са ви потребни в кариерата и в личностното израстване. Добър месец за вас, в който с лекост ще съумеете да работите в екип и дружно да постигнете задачите, е март, а май, юни и юли са вашите най-хубави и късметлийски месеци, които ще ви донесат израстване в кариерата, елементарно реализиране на задачите и благополучие.

Телец

Годината ще е цялостна с провокации и постоянно ще ви се коства, че сте на неверен път. Промяната чука на вратата ви, в случай че се страхувате от нейното случване, ще ви е мъчно. Възможни са и финансови проблеми. Късметлийски и най-хубав месец е юни, когато всичко се случва с лекост, успявате да израснете в кариерата, финансовото ви положение е устойчиво и се усъвършенства бързо, а вие най-сетне намирате търсеното успокоение. Не губете време в отмора през юни, действайте, с цел да постигнете задачите си.

Близнаци

Годината ще е по-скоро сполучлива за вас, в случай че работите старателно за реализиране на задачите. Късметлийските ви и най-хубави месеци са март и април, които отварят пред вас нови благоприятни условия –по-платена работа, нов град, смяна в любовния живот, кариерно израстване, опция за учене – не изпускайте момента и не оставяйте опциите да ви се изплъзнат, защото от септември навлизате в интервал на рутина и се постанова да не поемате опасности и да не разчитате на шанса си.

Рак

Годината ще стартира мъчно за вас и във финансово, и в персонално, и в професионално отношение. Не се тормозете, бъдете търпеливи и сдържани, не губете религия в себе си и опциите си и не се отхвърляйте, слънцето ще изгрее и на вашата улица. Юли е късметлийският ви и най-хубав месец, в който може да осъществите фантазиите си, да извършите смяната, за която мечтаете, да постигнете както финансов прогрес, по този начин и кариерно развиване.

Лъв

Годината пред вас е повече от добра – трудете се и ще постигнете набелязаните цели, само че естествено ще би трябвало да положите старания. Най-добрите ви месеци са май и юни, които ще ви донесат сила, размах, храброст и опция да постигнете задачите си и да съумеете във всяко ново начинание или в кариерата

Дева
Характерът на човек зависи от месеца на раждане
Всички хора са разнообразни, това е общопризнат факт. Мнозина обаче са забелязали прилики в чертите на характера на хората, родени в един и с...
Прочети повече
Очаква ви постоянна година без внезапни промени и огромни разтърсвания в работата и персоналния живот. Движите се в вярна посока, продължавайте напред, без да се отклонявате от поетия път, той е сполучливият за вас. Бъдете устремени юни и не бягайте от смяната – това е най-хубавия ви месец, който ще ви донесе триумфът, за който мечтаете. Очаквайте поддръжка за реализиране на задачите си и през февруари.

Везни

През тази година ще жънете плодовете на труда си и положените старания, като изключително благоразположени към вас ще са звездите през април. Това е най-хубавият ви месец, в който ще жънете триумфи. Най-добър финансово е юни, а най-щастливият ви месец е октомври – удобен във всяко едно отношение и във всички инициативи – и в персонален, и в професионален проект.

Скорпион

Месец май е вашето щастливо начало на приятни изненади, промени, шанс и благополучие както на работното място, по този начин и в персонален проект. Последващите два месеца – юни и юли също ви носят благополучие и смяна. Годината като цяло е година на смяната. Назрял е моментът и тя ще е радикална. Дори да ви е боязън, действайте, всичко ще се промени за положително.
Кой е късметлийският месец на всяка зодия? (Част 2)
Везни Везните са зодията, чието въодушевление непрекъснато се мени. Декември е месецът, в който могат да се съсредоточат и да решат значими...
Прочети повече
Стрелец

Очаква ви превъзходна година, която ще ви донесе доста благополучие. Особено сполучлив и късметлийски месец е февруари, който ще е увенчан с финансов триумф, резултат от труда ви. След месец май ориста ви дава опция да развиете бизнеса си, в случай че управлявате подобен, и да го доведете до нови върхове.

Козирог

Сатурн ви носи благополучие, а късметлийските и положителни месеци в годината ще са два – юни и юли. Лятото ви носи благоприятни условия за развиване, смяна и положителни събития, триумф в бизнеса, кариерата и персоналните връзки.

Водолей
Кой е късметлийският месец на всяка зодия? (Част 1)
Всеки един от нас минава през положителни и неприятни интервали в живота си. Понякога нещата са толкоз розови, че имаме чувството, че целият шанс...
Прочети повече
През тази година имате всички шансове да сбъднете фантазиите си и да постигнете желанията си, само че няма да стане елементарно, изисква се деяние от ваша страна. Зелена светлина проектите, фантазиите и начинанията ви виждат през февруари и март. Действайте самоуверено и ще постигнете всичко, което желаете. Април ще ви донесе успокоение и благополучие в персонален проект.

Риби

Юни е вашият най-хубав месец, в който ще сияете от благополучие и ще постигнете задачите си. Лятото е добър интервал както в персонален проект, по този начин и във връзка с финансите. Годината разкрива пред вас нови благоприятни условия и е удобна. Не пропилявайте възможностите си, работете за фантазиите си.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР