Всички правите секс, но има ли момент, в който сте

...
Всички правите секс, но има ли момент, в който сте
Коментари Харесай

Топ 5 на мъжките фетиши

Всички вършиме секс, само че има ли миг, в който сте се чудили дали не си изкарвате малко скучно в леглото? Ако желаете да запалите интимните пристрастености, би трябвало да вникнете в съзнанието на мъжете.

Защо на мъжете? Проведено изследване потвърждава, че те са по-големи фетишисти от дамите!

Сексоложката Наталия Кобилкина разкрива мръсните им секрети мечти в новия епизод на „ Съветите на Д-р Ко “.

Едно от най-горещите стремежи на мъжете това са дългите нокти. Доказано е, че те откачат, когато дамите ги драскат с дългите си и остри нокти. Дами, можете да ги подлудите и с почесване на някои от интимните им места.

Друг култ на мощния пол е ролята на стопанка. Дали дамата ще е с бич или кожено ласо, няма значение, значимо е да ги опитомява. Ако не разполагате с такива палави играчки, можете просто да вземете кожен колан и да напляскате половинката си с него!

Накрая оставяме най-любимото прелъщение за мъжете – черни лачени обувки с висок ток!
 обувки Thinkstock
Почти всяка дама има високи токчета , само че слагала ли ги е по време на секс? Д-р Ко поучава да ги носите даже в леглото. Така в действителност ще го побъркате.

Всички детайлности за мъжките култове са във видеото.
Ако искаш мъжа ти да е по-издръжлив в леглото, нахрани го с... Има ли порното място посред ни? Категорични признаци, че си невероятна в леглото Кой е "татенцето " под завивките?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР