Всички очакваме с нетърпение срещите с публиката. Това сподели пред

...
Всички очакваме с нетърпение срещите с публиката. Това сподели пред
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев: Само партия не съм правил, но имам готово име за нея

" Всички чакаме с неспокойствие срещите с публиката ". Това показа пред БНР.
На 5 юни от 19 ч. в зала 1 на НДК в границите на " Киномания " той ще опише за музиката и функциите си в киното в " Моята пристрастеност към киното ".
" В актьорството пристрастеността ми е киното, станах артист поради киното - това беше първичният подтик и моето ентусиазъм. Вътрешно се усещам доста мощен като артист и мисля, че има доста какво да кажа в този миг.... Тази вечер (на 5 юни в НДК - б.р.) ще бъде сборна от доста изкуства - и на екрана ще се прожектира, и аз ще бъда с китарата и ще изсвирвам, и ще почета от книгата, и ще си приказвам с сътрудниците, които ще бъдат посетители на сцената ", описа артистът и музикант.
" Само партия не съм правил, само че имам готово име за нея - Политическа партия " По-полека ", сподели с наяве възприятие за комизъм Стефан Вълдобрев и добави, че когато човек е отдаден на творчество и изкуство, той е напълно предан на това:
 Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “ с концерт на 20 май в София Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “ с концерт на 20 май в София
Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “ (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) ще зарадват многочислените си почитатели в...
" Ако в един миг спрат музите да идват, човек се изчерпва и стартира да си търси други пътища. Надявам се да не се стига до подобен миг ".
Лятото идва с нови прояви
" Цяло лято ще продължа с представянето на " Книга за песните " из цяла България, показа музикантът и добави, че с " Обичайните обвинени " приготвят нов албум.
Националното им турне ще стартира в Пловдив на 1 юли, на Летния спектакъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР