Всички ние купуваме различни видове и марки продукти за лице,

...
Всички ние купуваме различни видове и марки продукти за лице,
Коментари Харесай

Погрижете се за кожата на лицето и премахнете бръчките със сода

Всички ние купуваме разнообразни типове и марки артикули за лице, с цел да подобрим външния тип на кожата, да предотвратим прибързано стареене и да премахнем бръчките, тъмните петна и акнето.

Повечето от продуктите обаче са прекомерно скъпи и постоянно не могат да обезпечат мечтаните резултати. За благополучие има доста естествени и доста ефикасни способи за възстановяване на кожата по лицето и попречване на кожни проблеми.

Содата за самун е мощен антиоксидант, антибиотик и противовъзпалително средство и отстрани бактериите, възвръща салдото на кожата и я детоксикира.

Въпреки това доктор Джайзи Шарад, кожен лекар от Мумбай, изяснява:

“Содата за самун ексфолира и понижава количеството масла. Това може да помогне за понижаване на комедоните (запушени космени фоликули по кожата, както и акне или бели точки). Но също по този начин може да изсуши кожата и да промени нейното рН, като я направи по-чувствителна. Ако имате доста мазна кожа и не употребявате други кремове, които предизвикват изсъхване на кожата, може да разбъркате сода за самун с мед, с цел да я ексфолирате и да намалите акнето. ”

Сега ще научите по какъв начин да подготвите естествен крем за лице, който да излекува всички кожни проблеми:

Съставки:

сода за хляб ябълков оцет ½ лимон мед ½ чаша вода

Получаване:

Сложете лимона в чаша вода и прибавете останалите съставки. Разбъркайте добре и нанесете маската върху лицето. Оставете я да работи през нощта, а на сутринта изплакнете със студена вода.

Вижте още: Почистете червата от всички отрови с тази примес

Повтаряйте процедурата всяка нощ в продължение на един месец и ще бъдете очаровани от резултатите!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР