Всички модни придобивки на бившата балерина от Магаданс“ са изключително

...
Всички модни придобивки на бившата балерина от Магаданс“ са изключително
Коментари Харесай

Голямата любов на Слави живее в старозагорско село и продава подаръците му

Всички фешън придобивки на някогашната балерина от „ Магаданс “ са извънредно скъпи и са от интервала, в който бе дамата до Слави Трифонов

Бившата избраница на Слави Трифонов – танцьорката Мартина Огнянова, едвам смогва да изхрани трите си деца. Наскоро варненката роди трети наследник от сегашния си мъж – треньора по бокс Коко Колев, а финансовото състояние на многодетното семейство очевидно не е по никакъв начин розово. Мартина отново се е принудила да разпродава безусловно всички свои облекла, чанти, обувки в групи за търговия в обществената мрежа фейсбук, написа вестник Ретро. 

Всички фешън придобивки на някогашната балерина от „ Магаданс “ са извънредно скъпи и са от интервала, в който бе дамата до Слави Трифонов. Става дума за маркови обувки, рокли и аксесоари за хиляди левове, купувани от великодушния учиндолец за тогавашната му избраница. Предвидливо след раздялата им Мартина си е прибрала целия багаж и е отнесла всички първокласни дарове със себе си, с цел да може да разчита към днешна дата на продажбата им. Една от последните ѝ разгласи е за рокля, обсипана със стотици камъни. „ Момичета, с огромно неспокойствие ви представям една фантастична рокля. Изработена е от перли и сваровски кристали. Обличала съм я единствено един път, за мотив. Носена е 2 часа. Размерът е S/M. Купувана е за 7000 лева Моята цена за вас е 2500 лева “, написа Мартина.

Мераклийка за тоалета обаче още не е разкрила. „ Мили дами, желае ми се да се освободя бързо от към 100 чифта от моите обувки. Някои са чисто нови. Повечето са носени един път и са в безукорен тип! Много малко от чифтовете са носени 2-3 пъти. Всеки един от чифтовете е купуван за над 1000 лева, множеството даже над 2000 лева “, написа в друга публикация някогашната на Слави. В нея тя е разгласила шедьоври на дизайнери като Джузепе Заноти, Версаче, Балдинини, Филип Плейн, Александър Маккуин, Армани, стилните къщи „ Прада “ „ Луи Вюитон “ и доста други, купувани главно от чужбина по време на пътешествията им с Трифонов. Тя продава и над 30 дамски чанти, по нейни думи купувани на цени сред 2000 и 6000 лв. всяка.

Малцина фейсбук консуматори са съумели да разгадаят самоличността на Мартина, която към днешна дата наподобява неузнаваема. Тя, мъжът ѝ и трите им деца Матео, Лука и Нико към този момент година живеят надалеч от София, в старозагорското село Шаново. Там те си купиха остаряла селска къща, която по този начин и не смогвали да ремонтират.

Варненката дълги години живя на фамилни начала с Трифонов, а най-после го опозори, като му изневери точно с боксьора Коко Колев, за който през днешния ден е омъжена. В момента двамата се устоят с изключение на от продажба на движимости и от психически съвещания. От известно време насам те дават на клиентите си потребни житейски препоръки за справяне с разнообразни обстановки, въпреки нито един от двамата да няма обучение за психолог.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР