Всички македонски медии съобщават подробно за вчерашните предсрочни парламентарни избори

...
Всички македонски медии съобщават подробно за вчерашните предсрочни парламентарни избори
Коментари Харесай

Македонският печат с големи надежди: Кирил Петков ще има нов подход към РС Македония

Всички македонски медии оповестяват в детайли за вчерашните предварителни парламентарни избори у нас и за първия тур от президентския избор, съобщи БГНЕС.

" Новото съдружно държавно управление, което ще бъде образувано най-вероятно след тези трети парламентарни избори ще бъде формирано от " Продължаваме промяната ", ще вземат участие още " Демократична България ", Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ на Слави Трифонов. Най-вероятният нов министър председател Кирил Петков ще има нов метод по македонския въпрос. В него ще господства стопанската система, вместо политиката ", оповестява " Слободен щемпел ".
Заев: Нито РСМ, нито Европейски Съюз получиха гаранции от България за отблокиране на процеса за участие
Премиерът на районен съд Македония Зоран Заев повтори, че нито той, нито Европейски Съюз са получили гаранции от България за отблокиране на процеса на членст...

" В първото си изказване Кирил Петков приказва и за връзките с районен съд Македония и за напълно нов метод, в който ще господства стопанската система, а не политиката ", заяви от своя страна и " 360 степени ", цитирайки цялостното изказване на Петков, в което той споделя, че в Политическа партия " имат безапелационна позиция какво би трябвало да се направи ". " Веднага би трябвало да създадем смесени работни групи, в които няма да влизат единствено историци, само че ще има и хора от бизнеса, от културата, от образованието. Да не приказваме единствено за историята, само че за всичко, което може да способства за подобряването на добросъседските връзки ".

Местните медии акцентират и " цялостния неуспех на партията на Каракачанов ", която не е съумяла да влезе в новото Народно Събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР