Всички клубове от Първа професионална лига са подписали споразумението за

...
Всички клубове от Първа професионална лига са подписали споразумението за
Коментари Харесай

Всички клубове подписаха споразумението за ТВ правата

Всички клубове от Първа професионална лига са подписали съглашението за разпределението на приходите от телевизионните права през сезон 2019/20 , оповестиха от Българския футболен съюз.

В последните седмици сребърните медалисти от последния шампионат ЦСКА показаха възражения против досегашната сделка за ТВ правата, като се говореше, че " алените " може и да откажат да подпишат съглашението, само че въпреки всичко са го създали. 14-те елитни клуба в най-кратки периоди ще получат първите траншове по контракта, касаещ започващия в петък нов спортен сезон.

Ето и известието, което публикуваме без редакторска интервенция :

" Българският футболен съюз уведомява спортната общност, че съглашението за разпределение на приходите по контракта за телевизионни права към този момент е подписано от всички клубове, представители на Първа професионална лига. Като разследване от това 14-те клуба в най-кратки периоди ще получат първите траншове по контракта, касаещ започващия в петък нов спортен сезон.
Ръководството на БФС употребява случая още веднъж да пожелае триумф на участниците в професионалния ни футбол и в европейските шампионати. Вярваме, че с дейните си дейности съюзът за следващ път удостовери ролята си на справедлив и доброжелателен сътрудник на всички свои членове ".Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР