Всички искаме да имаме здрава и красива коса. Хората, обикновено

...
Всички искаме да имаме здрава и красива коса. Хората, обикновено
Коментари Харесай

Имаш обилен косопад? Спри и прочети рецептата

Всички желаеме да имаме здрава и красива коса. Хората, нормално губят от 50 до 100 косъма дневно, което не може да се види с просто око, само че загубите ли огромна част от косата си, към този момент си е за терзание.

Има и многочислени лечения за коса, от които гривата ви би трябвало да се възвърне, да стане по-здрава и мощна. Но преди да похарчите цяло положение за тези лекувания, пробвайте с тази домашна рецепта, която ще форсира растежа на косата. Ето и елементарно наличните съставки за нея:

банан – 0.5 бр.

жълтък – 1 бр.

органически мед - 1 с.л.

бира – 0.5 ч.ч.

Поставете всички съставки в блендера и пасирате до хомогенна примес. Тя би трябвало да е като крем, с цел да се нанася и попива в кожата по-лесно. След приготвянето на крема нанесете го в косата и скалпа изключително на най-уязвимите места.

 Бира

Завийте косата си с хартиена превръзка (кухненско руло), с цел да затоплите крема и мястото. По този метод сместа ще отиде надълбоко в кожата, а кожата няма да се задушава и ще диша.

Останете по този начин от 1 до 2 часа, след което измийте косата си както нормално. С това лекуване се третира косата един път седмично, в случай че желаете да имате позитивни резултати.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР