Всички индустрии са засегнати от разпространението на коронавируса, включително и

...
Всички индустрии са засегнати от разпространението на коронавируса, включително и
Коментари Харесай

Ще има ли Седмици на модата тази година?

Всички промишлености са наранени от разпространяването на ковид, в това число и стилната. Тя пренастройва цялата си стратегия, а ето какви различни разновидности обмислят огромните марки, тъй като до момента в който подаряват средства на лечебните заведения и медицинските екипи, те не са не запомнили и за тези, които имат потребност от повече хубост и ентусиазъм в тези сложни месеци. И мислят да им ги дадат.

В началото на месеца разгласи, че сбирките на Giorgio Armani и Emporio Armani ще бъдат показани в Милано през септември 2020 година, само че в какъв формат ще се случи това, още не е ясно. Както знаем на последната Седмица на модата в италианския град дизайнерът сподели сбирката си без аудитория, което съответства с началото на изолацията. Ревюто на линията Armani Privé обаче се отсрочва за януари 2021-а, когато ще бъдат показани както летни, по този начин и зимни модели.
               
на Фев 23, 2020 в 9:54 PST

От стилната къща Saint Laurent с креативен шеф Антъни Вакарело обаче оповестиха, че се отдръпват от формалния календар до края на годината, тъй че даже и да има Седмица на модата в Париж тази есен, марката няма да се включи в нея. „ Сега повече от всеки път стилната къща ще може да се движи по свои лични темпове “, обявиха от, като по този метод тя ще може да придвижва представянето на сбирките си по свои правила и да покаже повече самостоятелност.
               
на Фев 28, 2020 в 2:57 PST

Британският фешън съвет предложи ревютата за дамски и мъжки сбирки, които преди се представяха по друго време, в този момент да бъдат обединени в една обща Седмица на модата в Лондон и да се излъчват онлайн, без аудитория. В края на април организацията разгласи и лист на дизайнерите, които ще получат в резултат на рецесията с ковид. Парите за дотации идват от специфичния фонд за незабавна помощ на Британския фешън съвет на стойност 1 милион паунда, събран посредством сливане на средствата, които се заделят за поддръжка на гении посредством платформите NewGen и Vogue Designer Fashion Fund и с които нормално се спонсорират млади дизайнери.

Италианската камара на модата също ще излъчи ревютата си онлайн и към този момент по време на Седмицата на модата, която ще се проведе между 14 и 17 юли, ще показа мъжки марки, както и някои сбирки за пролет 2021-а. Цялата стратегия от ревюта, изявленията и видеа ще бъде налична на cameramoda.it, както и в обществените мрежи на Камарата. Италианският бранд за мъжка мода Ermenegildo Zegna към този момент приготвя своето виртуално показване. „ Винаги съм желал да употребявам различни формати, с цел да мога да споделя повече от креативния развой с публиката. Това, че този сезон би трябвало да представим сбирката си по този метод, ми дава повече сила и независимост на мисълта, тъй като по този начин мога да доближи до повече хора “, споделя креативният шеф Алесандро Сартори, като по този начин Ermenegildo Zegna ще означи своя 110-годишен празник тази година.
               
на Апр 28, 2020 в 11:58 PDT

Федерацията за висша мода в заяви, че haute coutoure Седмицата на модата ще бъде напълно виртуална и ще се организира от 9 до 13 юли. Мъжките сбирки за пролет 2021 година също ще можем да гледаме онлайн, а с цел да обогати наличието на платформата Федерацията ще качи и спомагателни безвъзмездни видеа, които ще показват и част от креативния развой на някои от марките.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР