Всички имаме недостатъци, това е нормално. Никога обаче не трябва

...
Всички имаме недостатъци, това е нормално. Никога обаче не трябва
Коментари Харесай

5 навика, които не трябва да търпите във връзката си

Всички имаме дефекти, това е обикновено. Никога обаче не би трябвало да позволявате на половинката си да има надзор над вас и вашите избори. В случай, че всичко се трансформира в скандал от нещо толкоз малко като да вземем за пример да си пишете с най-хубавия ви другар от гимназията, то може би е време да обмислите връзката си.

Ето и петте навика, които в никакъв случай не би трябвало да търпите:

1. Държи ви сметка с кого излизате

Имали сте приятелите си преди да го срещнете и ще го оставите той да командва? Човекът до вас не е длъжен по никакъв метод да харесва приятелите ви. Вашата половинка не би трябвало да харесва всички хора, тъй като от време на време характерите на хората просто не си пасват. Независимо от това, индивидът до вас би трябвало да ги почита и също по този начин вашият избор да излизате с тях.

2. Какво публикувате в обществените медии

Въпреки, че може и да сте от девойките, които не обичат да хвалят в обществените медии, това не значи, че индивидът до вас може да ви споделя да не го вършиме. Това си е вашият живот. В случай, че не му харесват нещата, които публикувате в Инстаграм, кажете му, че може да спре да ви следва.

3. Не му отговаряте незабавно

Да, мога да схвана това поведение, в случай че би трябвало да си си у дома в 20.00, само че към този момент е 22.00 и има терзания, че нещо ви се е случило. Едното нещо, което ненавиждам повече от всичко е човек, който се нервира, когато половинката му не му отговори незабавно, без да се замисли, че и другият човек има живот.

4. Прекарването на време със фамилията ви

Много е мъчно да се видите и с двете страни на фамилията, когато става въпрос за празничния сезон. Всички желаят да ви видят. Във всяка връзка би трябвало да има взимане и предоставяне. Едната година ще е вашето семейство, а другата неговото. Вашата половинка в никакъв случай не би трябвало да взима решенията вместо вас и да упорства да прекарвате време единствено с неговото семейство.

5. Как прекарвате свободното си време

Няма значение каква ви е работата или какви отговорности имате. Всеки заслужава малко свободно време. Независимо дали желаете да пишете, снимате, гледате филм или да си легнете рано без да почистите къщата или да сготвите вечеря – това е ваше прави. Никога не позволявайте на някой да ви убеждава, че основната цел в живота ви е да се преценявате с него. Не дължите нищо на никого, в това число чиста къща и сготвени ястия.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР