Всички гимнастички от ансамбъла по художествена гимнастика, които зарадваха България

...
Всички гимнастички от ансамбъла по художествена гимнастика, които зарадваха България
Коментари Харесай

Златните ни момичета и Илияна Раева ще получат званието "Почетен гражданин на София

Всички гимнастички от ансамбъла по художествена гимнастика, които зарадваха България с олимпийска купа, както и техните треньори - Весела Димитрова и Михаела Маевска и ръководителят на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илияна Раева ще получат званието " Почетен жител на София ".

Това предлага кметът на София Йорданка Фандъкова, оповестиха от Столична община. По думите на кмета - " Това е знак на голяма признателност за насладата, която ни донесоха. Те потвърдиха силата на труда и демонстрираха на всички ни по какъв начин се реализират триумфи - с твърдоглав труд и екипна работа.

Те ни накараха да се усещаме една общественост и заслужават това отличие “. Званието „ Почетен жител на София “ се гласоподава от Столичният общински съвет. На наградените се връчва Почетен знак с лента, която е с цвета на знамето на Столичната община.

Българският отбор по художествена гимнастика получи златен орден от Олимпийските игри в Токио. За първи път в историята на художествената ни гимнастика олимпийското злато е за девойките от ансамбъла.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР