Всички геймъри, които са фенове на олдскул хорърите и на

...
Всички геймъри, които са фенове на олдскул хорърите и на
Коментари Харесай

Gun Interactive за The Texas Chain Saw Massacre: Това ще е нещо различно

Всички геймъри, които са почитатели на олдскул хорърите и на класиката от 70-те години на предишния век „Тексаско клане“, чакат с неспокойствие премиерата на The Texas Chain Saw Massacre. Играта се създава от Gun Interactive, основатели на игра по различен паметен филм на ужасите, Friday the 13th: The Game. Вероятно мнозина чакат двете игри да имат много сходства между тях, което пък не звучи толкоз неприятно. Но съгласно Gun Media, това, което ще показват с The Texas Chain Saw Massacre ще е нещо друго от първата им игра. Това твърди изпълнителният шеф на Gun Interactive Уес Келтнър в обява от през вчерашния ден.

Да, асиметричния мултиплейър, разпределен от една страна от убиец-преследвач и жертви от другата страна, си е тук, само че в тази ситуация няма да имаме един, а трима злодея. Както напомня Келтнър, асиметричния мултиплейър може да се заключи, като формула „един против много“, само че „Тексаско клане“ не е единствено Ледърфейс, а Gun Interactive желаят да останат правилни на класическото прекарване, което е и повода с The Texas Chain Saw Massacre те да трансформират нещата и да извършат това, което дефинира самото студио, като „еволюция на асиметричния мултиплейър“.

„Ние в никакъв случай не сме желали да вършим още веднъж същата игра. Или се развиваш или имитираш и няма потребност да ви споделям кое от двете дава като резултат по-добра игра. Всички ние в Gun желаеме да се развиваме и да помогнем на жанра да върви напред. Как го вършим ли? Когато става дума за дизайна на Texas, ние знаехме това, че трима против четирима е нещо друго. Всички механики и характерности а построени към това фундаментално преосмисляне на асиметричния мултиплейър. Освен това, когато погледнете кино лентата от 1974, вие забелязвате, че си имате работа с цяло едно семейство, освен с Ледърфейс. Така че решението за трима убийци, които да преследват жертвите, пристигна логично“, написа Келтнър.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР