Вселената не харесва, когато се намесваме в живота на някой

...
Вселената не харесва, когато се намесваме в живота на някой
Коментари Харесай

Защо Вселената не харесва, когато се намесваме в живота на другите

Вселената не харесва, когато се намесваме в живота на някой различен и се опитваме да решаваме проблемите на другите. Но за какво се случва по този начин?
Дори единствено в случай че вземем поради известната фраза „ непознати работи “, това към този момент е задоволително насочващо – те не са наши и затова ние нямаме право да се месим в тях.
И все пак мнозина са тези, които непрекъснато се месят и пъхат носа там, където не им е работа, пробват се да вземат решение непознатите проблеми и да оправят непознатите животи.

Всеки човек идва на земята, с цел да извърви тъкмо своя път и безстопанствен различен

Всеки от нас има собствен личен път, свое лично развиване, личен бизнес. Абсолютно всеки би трябвало да премине през личните си равнища, да събира своя опит, да се сблъсква с проблемите си, да построи собствен личен логаритъм за прекосяване по предначертания път.

Когато се опитваме да решим проблемите на други хора, предизвикваме неуспех в личния ни житейски логаритъм. Става по този начин, че ние изоставяме нашите равнища, които би трябвало да преодолеем,  спираме да приключваме стадиите си, навличайки си непринудено спомагателни проблеми, които да затлачват личния ни път.

Понякога помощта към другите е нужна, само че в тъкмо избрани случаи

Да, от време на време е належащо да оказваме помощ. Но в един единствен случай – когато е налице безапелационна молба за помощ, след многократни опити някой наш непосредствен да позволи обстановката самичък.

В този случай се смята, че тази помощ е вградена във вашата обща „ игра “, т.е., това е ваше общо ново равнище, което е предопределено да преминете дружно.

Но първо нуждаещият се от помощ човек би трябвало да се опита да се оправи самичък. Ако след многократни опити не успее, тогава той може да помоли за помощ.

Това значи, че откакто сте чули за някои човешки проблеми, е строго неразрешено да решите да започнете да помагате. Не можете да се опитате да улесните живота на другите, тъй като законите на Вселената не работят по този начин и сходно застъпничество в никакъв случай не води до нищо положително.

Освен при належаща молба, можете да се намесите и в някои други незабавни случаи, когато възникне принуждение и произвол. Само и само в тези два случая.

Помощта е нездравословна и за нас, и за този, на който я оказваме

В момента, в който се намесим в непознатите работи, ние се усещаме като спасители, само че това възприятие е лъжовно.

Всъщност се случва нещо напълно друго – ние желаеме да убедим индивида в правилността на нашите препоръки, т.е. да го настроим към пътя, който виждаме от наша позиция.

Съответно, ние отклоняваме подобен човек от личния му път и по този начин провокираме забележителна неразбория.

Бог ни е основал неповторими

Вселената и Бог са основали всеки от нас неповторим и друг от всеки различен. Те са обмислили добре всеки облик, всяка орис, надарили са ни с разнообразни гении.

Бъркайки се в живота на някой различен, решаваме да потъпчем неповторимото създание и концепция, преправяйки го по наш личен метод. Тоест, гневно се борим да унищожим проекта на Вселената и да изтрием цялата характерност и уникалност на индивида, в чийто каузи се намесваме.

Но книгата, в която са изписани всички сюжети от живота на всеки от нас, е деликатно защитавана от Вселената.

Нещата не стават по този метод. Въпреки че от време на време човек откровено се пробва да помогне, не трябва да го прави

Вселената следи всеки човек 24/7. Тя не изоставя никого и не си потегля. Тя чете молбите ни, вижда скърбите ни и следи по какъв начин се движим – по какъв начин преодоляваме равнище след равнище.

Ако ви се коства, че сте изоставени, това е по този начин, тъй като не контролирате вярно себе си, мислите и съзнанието си.

Трябва да се научите – тренирайте, развивайте се, не спирайте да пробвате да бъдете собствен по-добър облик. И оставете другите да вършат същото за себе си.

Слушайте сърцето си, сприятелявайте се с душата си, научете се да усещате живота! Само тогава животът ви ще тече по вълшебна река с красиви крайбрежия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР