Вселената на Warhammer е нещо огромно – феномен с невиждани

...
Вселената на Warhammer е нещо огромно – феномен с невиждани
Коментари Харесай

Анонс на Warhammer 40 000: Rogue Trader

Вселената на Warhammer е нещо голямо – феномен с невиждани размери, който не престава да пораства. Неслучайно и ползата към провелото се виртуално издание на Warhammer Skulls 2022 беше толкоз огромен. Сред множеството изненади и анонси, които бяха доставени на геймърите се откроява това на Warhammer 40 000: Rogue Trader, което може да се каже, че ще е първата класическа (за разлика от екшън RPG природата на Warhammer 40 000: Inquisitor Martyre) ролева игра в поредицата на Games Workshop. Създателите на играта са Owlcat Games, познати, като създателите на Pathfinder: Kingmaker и Pathfinder: Wrath of the Righteous.

В Warhammer 40 000: Rogue Trader влизате в ролята на правоприемник на антична фамилия звездни търговци и откриватели, който по заповед на Императора, изследва далечните краища на галактиката, с цел да разшири границите на човешката империя. По време на главната акция, вие ще пътувате със звездния си транспортен съд, ще присъединявате разнообразни светове към сферата на въздействие на Империята или ще отнемате скъпите им запаси, а по пътя си ще срещате познати и нови лица от света на Warhammer 40 000, като силите на Хаоса, както и доста извънземни раси. Геймплеят е главно походов, като вие поемате контрола над група герои. Историята, дава обещание разработчикът, ще е дълга и развиването ѝ ще зависи значително от вашите решения.

Rogue Trader е сюжет в света на Warhammer 40 000 още от неговото начало. Първото заглавие от тази линия се появява през далечната 1987, само че след това е забравена. През 2009 тя е възродена от Fantasy Flight Games в качеството ѝ на обичайно настолно RPG, само че след седем години връзките сред компанията и Games Workshop са прекъснати и Rogue Trader още веднъж изпада в недружелюбност.

Warhammer 40 000: Rogue Trader се създава за лични компютри, като се чака да има и конзолни версии. Все още няма дата на излизане на играта, само че в случай че желаете да научите повече за нея и да станете част от бета тестванията, може да посетите страницата на Warhammer 40 000: Rogue Trader. По-долу може да видите и запис от провелия се по-рано тази седмица Warhammer Skulls 2022:
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР