Вселената MERAVERSE ще предложи изживяване извън времето и разстоянието(илюстрация: ADATA) С

...
Коментари Харесай

ADATA пуска лимитирана серия продукти за 21-ви рожден ден


Вселената MERAVERSE ще предложи преживяване отвън времето и дистанцията
(илюстрация: ADATA)

С две виртуални събития ADATA Technology ще означи своя двадесет и първи рожден ден. Тайванската компания провежда интерактивно преживяване във виртуална галактика оттатък рестриктивните мерки на дистанцията и времето, наречена MERAVERSE. 

Първото виртуално събитие съответствува с ADATA Day и включва обособена празненство зона, където посетителите могат да играят и печелят награди, като също така се възползват от специфичните предложения за артикули с марките ADATA и XPG. Наградите включват преносими компютри XPG XENIA, устройства за предпазване ADATA, лимитирани аксесоари XPG Mera, подаръчни карти от Amazon и други

С лимитирана серия артикули ADATA бележи 21-ия си рожден ден
(снимка: ADATA)

Второто виртуално събитие ще покаже новите артикули на ADATA и XPG посредством 3D модели и анимация и ще бъде водено от посланика на марката XPG, MERA. Посетителите ще могат да се разхождат свободно със 720-градусово зрително поле вътре в и да изследват най-новите артикули.

Събитието също по този начин ще сложи на виртуален екран две лимитирани серии устройства – ACE DDR5 6400 и LEGEND 850, чиято визия е дело на немския дизайнер на модели Mister Fred, които  ще бъдат създадени в лимитирани количества от 500 броя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР